igarek
Мисливець
Підкажіть скільки по часу вона бродить,і який мед брати,липовий,гречаний,акаційовий?Чи різниці не має?Vlad;107310 сказав(ла):BOGUN писал:
Наші предки пили питний мед. Знає хтось рецепт виготовлення?
на рахунок меду,робив за таким способом,три відра вишень,обов*язково не митих,але якщо є винні дрожджі можна і помити ,заливав одним відром свіжого тільки викачаного меду,добавляю 3 літра води теплої,задля кращого бродіння,все розмішую і ставляю тід водяний затвор,і чекаємо поки воно буде грати, коли перестане булькати,зливаємо через марлію і ставемо в погріб ,поки осад не випаде і не очиститься,знімаємо з осаду,через трубочку і все готове до вживання ,смак не забутній,рекомендую всім.З поваго VLAD.
З пов.