Запрет охоты на зайца! Молчим? Врем? Или надеемся?

СССС

Мисливець
дейф;52664 сказав(ла):
drat писал:
Шановні модератори закрийте цю гнилу тему про закриття полювання на зайця,бо нормальних людей тошнить від цього фуфла!

Тема может и гнилая но правильная.А если вам пофиг, то зачем мочить своё рыло.Я у себя дома не пропустил ни одной охоты и встретил всего два зайца.Хотя и помощников у меня хватает аж целых пять-Это мои собаки.
нічого вона не правильна, вона є жлобська в сенсі тому у нас немає і вам всім хер а не заєць, замість того щоб вказувати комусь щось своїм рилом, сам краще в рейди сходи, бракош поганяй, лисиць і собак постріляй дивись і в тебе заєць появиться
 

дейф

Мисливець
Ув сссс пробуй внимательно читать я уже писал если закрыть то на ЗАЙЦА в тех областях где его мало.Не переживай в рейды ходим каждый вечер собак бродячих тоже стреляем.НА сколько я слышал у вас со зверем тоже не сильно.
 

СССС

Мисливець
дейф;52675 сказав(ла):
Ув сссс пробуй внимательно читать я уже писал если закрыть то на ЗАЙЦА в тех областях где его мало.Не переживай в рейды ходим каждый вечер собак бродячих тоже стреляем.
ось працюйте в себе, і кожний так в себе, не потрібно тут глобальне мислення, тоді буде заєць.
дейф;52675 сказав(ла):
НА сколько я слышал у вас со зверем тоже не сильно.
в залежності від району, де люди працюють там є.
 

YVK1

Мисливець
СССС;52673 сказав(ла):
дейф писал:
drat писал:
Шановні модератори закрийте цю гнилу тему про закриття полювання на зайця,бо нормальних людей тошнить від цього фуфла!

Тема может и гнилая но правильная.А если вам пофиг, то зачем мочить своё рыло.Я у себя дома не пропустил ни одной охоты и встретил всего два зайца.Хотя и помощников у меня хватает аж целых пять-Это мои собаки.

нічого вона не правильна, вона є жлобська в сенсі тому у нас немає і вам всім хер а не заєць, замість того щоб вказувати комусь щось своїм рилом, сам краще в рейди сходи, бракош поганяй, лисиць і собак постріляй дивись і в тебе заєць появиться
Вот ведь странно: угодья охраняю, собак лис стреляю... Теперь я благодаря тебе знаю кто я, спасибо.
 

Сыч.

Слідопит
СССС;52673 сказав(ла):
в сенсі тому у нас немає і вам всім хер а не заєць, замість того щоб вказувати комусь щось своїм рилом, сам краще в рейди сходи, бракош поганяй,
+100. А те бракоши, у которых есть "шо" сказать, быстро обоснуют: кто, зачем и где. Конечно, как некоторые ничего не могут сказать "всемогущим" браконам, так они сразу предлагают охоту закрыть. Да вот только "закрытие" это, будет касаться только простых охотников, "серяков", как уже давно говорят толстосумы и му...ра.
 

Болгар

Новачок
Закрывать охоту на зайца не надо,это ничево хорошево не даст,от этого браконьерам будет еще лучше некому будет мешать.Но и рассуждать как СССС и drat тоже нельзя,в место того чтобы чтото посоветовать ,они отвернулись ж...й,лишь бы нам было хорошо ,и это рядовые охотники . А вы хотите чевото добитца о сохранении диких животных,чтобы нас услышали егеря,и те для которых нет слова закон,никогда.
 

drat

Мисливець
Шановний якщо ви уважно читаєте наш форум тут є достатньо тем,про методи покращення ситуації в угіддя в кращу сторону,я не хочу їх сто разів переписувати.Просто ніщо так не обєднує мисливців,як полювання на зайця,це традиції десятиліть.Полювання забирає маленьку частину популяції,а нічні агрономи майже всю.Закриття на зайця це пряма дорога до послаблення позицій і подальшого розвалу УТМР і ви це прекрасно знаєте і пробуєте працювати в цьому напрямку.
 

СССС

Мисливець
drat;52701 сказав(ла):
Закриття на зайця це пряма дорога до послаблення позицій і подальшого розвалу УТМР і ви це прекрасно знаєте і пробуєте працювати в цьому напрямку.
воно то так, тільки першопричина послаблення УТМР криється в послаблення ролі і впливу первинних мисливських колективів
 

СССС

Мисливець
я не можу сприймати позитивно ситуацію з державним мисливським посвідченням, яке дає право полювати без членства в громадських організаціях, тобто на мою думку розвал старої рекомендаційної системи отримання мисливського посвідчення, привело до того що в ряди мисливців затесалися випадкові люди, з викривленим світосприйняттям, а ця провокативна тролівська тема прямий наслідок неправильної кадрової політики. вони що думаєте ратують за збільшення популяції - а чорта з два, в них благі наміри я тут вірю, тільки благими намірами викладена дорога в пекло, тому що закриття приведе не до збільшення а до зменшення популяції, так хоч по дорозі до зайця відстрілюються попутно шкідники лиси, собаки, ворони платиться зарплата єгерській службі і на утримання апарату користувача мисливських угідь, а при закриті цього всього не буде буде крім того процвітати браконьєрство, шкідливі тварини рознощики хвороб, якого не буде кому ганяти!
 

Серега

Новачок
В тех угодьях, где с поголовьем все нормально закрывать не следует. Все должен показать после промысловый учет, но только честный. Охотник должен сам в этом заинтересован, а не ждать, что это сделает кто то другой.Если вы охотники видите что зайца мало, а охота открыта просто не бейте его.Договоритесь об этом между собою. Ведь мы охотники, а не заготовители мяса.Поверьте мне это даст положительный результат.
 

fox

Мисливець
Вставлю і я свої пять копійок. В наших угіддях раніше поля переорювалися. Зараз їх діскують "іномарками" - 18 метрів ширина захвату, 40-50 км/годину швидкість! Та по сараю в яку сторону рухатиметься ця махина, чи до лісу, чи до ставу, перемелює все, горобці не встигають взлітати, про якого зайця може бути мова. Тут не допоможуть ні наші рейди проти фарщиків, ні відстріл лисиць до 50 шт кожного сезону. Не допоможуть в нашій державі кнути, викручуються. Тут потрібен пряник. Потрібно зацікавити орендаря та власника земель, щоб він теж був зацікавлений в розвитку мисливської галузі. Тоді він сам буде контролювати і добрива і обробіток землі і сівозміни.
Особисто я проти закриття.
 

Бучак

Новачок
YVK1;52431 сказав(ла):
Размещаю призыв своего товарища, который полностью поддерживаю.
"Дорогие, друзья, колеги, хочу обратиться к вам с просьбой стать инициаторами запрета охоты на зайца. Хватит врать самим себе, что он может восстановиться. Давайте требовать повсеместного закрытия и расселения его в регионы, где численность упала ниже критической. Давайте писать письма в контролирующие органы, экологию, прокуратуру, поднимать тех долбанутых борейчат. Лучше добровольно закрыть сейчас, чем дождаться его занесения в Красную книгу. После чего его десятки лет от туда не исключат.
Попробую найти единомышленников на других ресурсах. Сейчас самое время бить тревогу, впереди таксация и если экологи не подпишут липовые результаты, то есть шанс восстановить популяцию.
С надеждой на понимание".​
Этот же призыв несколько дней назад был размещен на http://www.uahunter.com.ua/forum/zapret-ohot-zayca-molchim-vrem-ili-nadeemsya-t37279.html. Там уже 37 листов написано. Советую внимательно их перечитать, прежде, чем втягиваться в дисскусию. Там видно откуда или куда у зайца уши растут и зачем эта тема поднята.
 

СССС

Мисливець
кажу що козачок то засланий, а Рябченку той заєць по барабану, наскільки знаю він по крупняку більше, а чого таку сердобольність проявляє та шукає на свою сторону не мудрих людей з ініціативою мені дивно
ця тема що на хантері що тут є нічим іншим як маніпуляція думкою громадськості кукловоди можливо мають свої з того інтереси, вибачайте в сердобольність не вірю і в дурість також!
 

СССС

Мисливець
ось як події розгортаються знайшлося 37 іудошок, а тисячі які відвідують хантер не пишуть бо не має теми в підтримку зайця почитає ченуша а кукловод підмаже, і заборонять, не зважаючи на то що тисячі не писали, і не хочуть того, а сенс в тому щоб посадити УООР на сраку, Рябчинко користувач МУ, і такі як він тільки мріють муть зробити щоб від УООРа угіддя відтяпати а ви всі вуха розвісили бють на вашу сердобольність маніпулюючи вами а ви як котята сліпі нічого не бачите, шановні та розуйте очі, з відки ноги ростуть все ж це видно як білий день!
вибачайте за різкість, бо вже шлях трафляє
 

YVK1

Мисливець
Это плохо, что не понял.
Господи, Степан, давай вопрос шире поставим.
Давай говорить о том, что спасение зайца - это не вопрос одного отдельно взятого хозяйства, это уже государственная задача и для ее решения необходимо бить во все колокола, инициировать и требовать от властей решительных, общегосударственных действий в этом направлении.
Неужели ты не понимаешь, что без запрета охоты на зайца, пусть временного и не повсеместного, но на большей части территории Украины, нам теперь уже не обойтись?
Но это только первый шаг. Дальше необходимо ужесточать ответственность за браконьерство (надеюсь наш Председатель выступит с такой инициативой), ну и, естесственно, наводить порядок в егерской службе, проводить необходимые биотехнические мероприятия и т.д., и т.п.
 

СССС

Мисливець
YVK1, так само звернутися по імені не можу бо не знаю, та і то не важливо,
ось ти стверджуєш про національне горе, скажи будь ласка чому у нас в одному районі горе є а в іншому не має, в закарпатьській області також не має горя, якщо не знаєш так я тобі скажу там працюють добре низові колективи, вони відносяться до справи по госпродарськи, не чекають і не пускають Рябченка і іже подібних, а господарюють самі добре, а ти про горе, яке на мене то не має горя, ви хто без зайця, не має сенсу закриватися, бо рахуйте що ви в парк на прогулянку вийшли а не на полювання бо і так його не має тому сенсу закривати не має, можете закритися, пустити онного і іже подібних, не сумніваюся наведуть порядок, буде косий, і картка по 200грн буде, тільки це близорука позиція,
так що все в ваших руках
з повагою
 
Зверху