https://stvol.ua/catalog/s_prodolno_skolzyashchim_zatvorom/431851/Нужен только в таком форм-факторе, дабы на природе не портить мальцу стойку и хват.
Насколько Я понимаю, речь о пневматике неидет. Если относительно фото, так это все нарезой огнестрел, а верхнее образец ложи которое переделывалось на 308 калибре.Я так понимаю диалог за пневматику идет или пошел....
Сыну хочу подарить, вырос. 8 лет. Хочу общию тему не только в шашках.
Шо для бумаги ?
Да, но только хороших брендов с правильным стволом.к примеру РСР ( оружие предварительной накачки) будет сбивать Вам канцелярские кнопки. Или серией выстрелов делать одну дырочку на бумаге. Некоторые модели покаэывают результат не хуже а может и лучше мелкашки
Дозвольте запитати, це Ви кому і про що?Закон про мисливське господарство ст.20. п.4 - полюйте .
А Вам известно, что в Украине есть зарегистрированное пневматическое оружие и луки как охотничье.Закон про мисливське господарство ст.20. п.4 - полюйте .
На кого полювали і як успіхи?Може я трохи не тому відповів.Вроді як читав ,то хтось запитував,-чи можна полювати з 22lr,я і дав ссилку на закон.Мене дакілька разів перевіряли в угіддях (при полюванні на хутрових з 22lr) -ніяких нарікань.
Приватні господарства не варто брати за приклад, там і раніш порядку не було , а нині , в зв'язку з відсутністю кабана і поготів.И это еще не все, частники спокойно пускают к себе и пневмой и с луком.
Это просто к сведению.
Чому ж не варто? Що в тих угіддях не так?Приватні господарства не варто брати за приклад, там і раніш порядку не було , а нині , в зв'язку з відсутністю кабана і поготів.
Вони раді будь-кому , хто платить гроші, а з чим полює - їх не цікавить, хоч з гранатометом.
Звичайно є й винятки, та нажаль змінити загальний стан вони не в змозі.
Що в них не так - це довга розмова, а коротко - не дотримання норм і сроків полювання, порушення правил ТБ і т.п.Чому ж не варто? Що в тих угіддях не так?
Для охоты запрещен. А по бумаге еще дешевле из пневматики стрелять.22lr - класний боєприпас, для тренувань, користуюсь вже років з тридцять.
Були в користуванні різні гвинтівки під 22лр, від Тоз 8, БК і до сучасних півавтоматів - але спокою не давав Барс 5.6х39, який ішов в комплекті з перехідниками що дозволяли використовувати і 22лр також - в результаті на тому і зупинивсь.
22лр, при його дешевизні дозволяє стріляти багато, відповідно підтримувати кваліфікацію на відповідному рівні.
Для практичного застосування у нас заборонений.