Продам Sabatti mob. JAGUAR 12/76

Статус
Закрита.

китай

Слідопит
Продам свою мисливську рушницю Sabatti mob. JAGUAR з вертикально розташованими стволами 12/76 стволи 71см. із змінними дульними насадками 5 орегінамюльних мобіл чоки і 11 чоків виносних , різної довжини та діаметру , два з них портовані 0,38 і 0,75 виготовлення пана Міклована . Внутрішній діаметр каналу стволів: верхній 18,5 нижній 18,6 має хороший бій , малу вітдачу, стволи облаштовані високою прицільною планкою дерево горіх вищого гатунку , без сколів , тріщин , та інших недоліків . Куплена в 2017 р. Полював два сезони, на полювання брав рідко, так як маю ще іншу зброю для щоденного юзаня .Настріл максимум 300 пострілів , місце знаходження м. Львів . Ця модель є флагманом мисливськоі гладкоствольноі зброї Sabatti . Зрештою телефонуйте все неопишеш, відповім на всі запитання що пов`язані із зброєю тел. 0993216167 Ігор все що на фото , входить в комплект . Ціна 40000 гр. Торг .
 

Varjag229

Слідопит
Яка вага рушниці з рідними мобілчоками? Колодка сталева, чи легкосплав?
 

китай

Слідопит
Колодка сталева , зважу лише завтра і відпишу бо сьогодні не вдома , я думаю по відчуттю не більше трьох кілограм , переважу обов`язково .
 

китай

Слідопит
Дякую , думаю що десь так і є , але завтра обов`язково зважу , мені також цікаво , маю ще мц 21-12 так після неї , мені вся зброя легенька.
 

Grey

Мисливець
[QUOTE = "китай, post: 905645, member: 23343"] орегинамюльних мобил чоки [/ QUOTE]
Почему решили, что это мобилчоки?
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Для чего столько разных дульных сужений?
 

китай

Слідопит
В чому ж причина продажі такої красуні?
Доброго дня, причина банальна , потрібні кошти , три неділі назад зробив операцію на серці і трошки заборгував , як що навіть і відчухаюсь і зможу полювати в майбутньому , то маю ще іншу зброю , так просто ніколиб не продав.
 

Fonex

Снайпер
три неділі назад зробив операцію на серці і трошки заборгував , як що навіть і відчухаюсь і зможу полювати в майбутньому , то маю ще іншу зброю , так просто ніколиб не продав.
Скорейшего Вам восстановления, здоровья и долголетия!Удачи в продаже
 

Varjag229

Слідопит
Полуоси колодки заменяемые ?
 
Статус
Закрита.
Зверху