Все правильно: таким образом мясо "созревает". Это давно практикуют таежные охотники. Да и медведь, после добычи зверя, укрывает его ветками, валежником и т.д. и свежим практически никогда не ест, а возвращается к нему лишь через несколько дней, когда оно уже с "душком". В мясе происходят определенные процессы ( ферментация и т.д.), благотворно отражающиеся на его вкусовых качествах. Главное - не передержать !Вітаю камрадів і вставлю своіх 5 центів ,,канадських,,
Коли тільки емігрував до Канади і почав тут полювати,дуже здивувала така річ-тушу добутого звіра освіжовують(знімають шкіру) і залишають у підвішаному стані в гаражі на пару днів(чим холодніше на вулиці,тим довше висить)-олень на двоє,коза целіком,лось на 4 частині...я здивувався і запитав-навіщо?дядько пояснив-при такій умові,мясо дичини,ніби,розслабляється і стає набагато смачніше і соковитіше-і справді,навіть мясо старого самця лося чи оленя після такоі ,,процедури,, має дуже ніжний смак і не тягнеться,як резина
знаючи умови укрполювання,коли здобич ділиться ,,на місці,,раджу попробувати вдома у хліві чи гаражі,підвісити ногу кози чи веприка днів на 3-4 за умови прохолодноі температури і потім вже ,,на кухню під ніж,,
тут більшість мисливців тільки так і роблять(старий,індіанський рецепт)
В десятку!Порізати на частини,засолити і в банку трьох-літрову. Накрити кришкою легенько щоб повітря проходило. У погріб на кілька днів. Перед приготуванням вимочити.
Если горячего копчения, то и разрезать по хребту не надо.Луску чистити не потрiбно,я розрiзаю по хребту,якщо лящ бiльший 1 кг. Обов'язково видалити зябра!
Бажаю успіху і смачного.спасибо ...буду пробовать,только у меня 4-х ведерная кастрюля,.поэтому вариант только на решетке
спасибоБажаю успіху і смачного.
попутал смайликиспасибо
Главное температура.спасибо ...буду пробовать,только у меня 4-х ведерная кастрюля,.поэтому вариант только на решетке
І побільше пива))))Главное температура.
скумбрию пробовал коптить-получалась просто бомба,сегодня зашел в магазин,есть лещ,взял 4,решили мариновать.Завтра забегу,если еще остались-попробую закоптить)))Главное температура.
Желаю удачи и приятного аппетитаскумбрию пробовал коптить-получалась просто бомба,сегодня зашел в магазин,есть лещ,взял 4,решили мариновать.Завтра забегу,если еще остались-попробую закоптить)))