Panters
Снайпер
Та який цирк, не дивуйтесь, з прибабахом в макітрі єОбъявление активно. Вчера друзья из Киева звонили и цену им озвучили в 100 тыс. Цирк!!!
багато народу, як кажуть з хворих сміятись не можна
Та який цирк, не дивуйтесь, з прибабахом в макітрі єОбъявление активно. Вчера друзья из Киева звонили и цену им озвучили в 100 тыс. Цирк!!!
Там труби 76 см. Масивніше дерево.Колодка не з легкоплаву. Тому то і різниця така.https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Продам-ІЖ-54-штучного-виробництва.75583/
Ідeнтичний і нe за дорого !
А зараз дивлюсь людина продає ATA ARMS SP BLACK в отличном состоянии
вага 3.8кг. і думаю ,,ну й нe дужe важкий вжe той 54й![]()
![]()
,,
Тіж самі труби що у 54 - му іжу . Хто мав той продав. Хто хоче той шукає .купляє і з часом теж продає. Не бачу сенсу щоб купити для того "щоб було у сейфі". Купив. Рік.Два .Три прополював і продав чи обміняв. Залізо є залізо. Воно і нас переживе. Так що "метал" нам має служити ,будь то 54 чи 59 іж чи інші моделі. А не ми йому.2.9 кг - цe є добрe для 16 кал. для 28 гр.
а для таких , як я суворих мисливців , що мають алeргію на ,,турeцький сюлюмін![]()
![]()
,, то вжe якщо (54й нe слід зрівнювати з A.R SP)то най Боженька пошлe добрeнький , в стані 59й і ,,цур мeнe від бусурманськоі шайтан труби ,,
![]()
Тіж самі труби що у 54 - му іжу . Хто мав той продав. Хто хоче той шукає .купляє і з часом теж продає. Не бачу сенсу щоб купити для того "щоб було у сейфі". Купив. Рік.Два .Три прополював і продав чи обміняв. Залізо є залізо. Воно і нас переживе. Так що "метал" нам має служити ,будь то 54 чи 59 іж чи інші моделі. А не ми йому.
Поки що основна рушниця у мене майже на усіх полюваннях ,це ІЖ 58 М.12 к. Трапиться у "стані" вартому увазі ІЖ - 54 - придбаю лише через те, що якщо буде не до вподоби - покупці знайдуться . Головне ціну тримати на " сто тищ ".![]()
Чому за 100 000 , можна і за 150 000Тіж самі труби що у 54 - му іжу . Хто мав той продав. Хто хоче той шукає .купляє і з часом теж продає. Не бачу сенсу щоб купити для того "щоб було у сейфі". Купив. Рік.Два .Три прополював і продав чи обміняв. Залізо є залізо. Воно і нас переживе. Так що "метал" нам має служити ,будь то 54 чи 59 іж чи інші моделі. А не ми йому.
Поки що основна рушниця у мене майже на усіх полюваннях ,це ІЖ 58 М.12 к. Трапиться у "стані" вартому увазі ІЖ - 54 - придбаю лише через те, що якщо буде не до вподоби - покупці знайдуться . Головне ціну тримати на " сто тищ ".![]()
Навіть гвинта забули закрутити.
Попередній його стан- жодний "марафет" вже не відновить.
а есть пример?Вопрос к владельцам данной модели: у кого то есть ружье с покрытием стволов -ЧЕРНЫЙ НИКЕЛЬ? Желательно, подтвержденным паспортом ружья. Ну, и фото стволов, конечно! Как часто встречаются такие ружья? И до какого года применялось такое покрытие стволов?
Нет, интересует покрытие стволов именно "чёрное никелирование".А,может черный хром.?.
Есть. Теоретический- строчка в паспорте ИЖ-54, предусматривающая именно этот вариант.а есть пример?
Є такі записи в паспорті ІЖ-54 і є така рушниця!Нет, интересует покрытие стволов именно "чёрное никелирование".
Есть. Теоретический- строчка в паспорте ИЖ-54, предусматривающая именно этот вариант.
Спасибо! Если я правильно понял, то черное никелирование стволов ИЖ-54 встречается не часто?Є такі записи в паспорті ІЖ-54 і є така рушниця!
Переглянути вкладення 670544
Переглянути вкладення 670542
Переглянути вкладення 670543
Переглянути вкладення 670537
Переглянути вкладення 670535
Переглянути вкладення 670536
і відпишіться як подивитеся.сам ніколи не бачив також.Спасибо! Если я правильно понял, то черное никелирование стволов ИЖ-54 встречается не часто?
"Зацепило" одно интересное ружье. По утверждению нынешнего владельца покрытие у него "черное никелирование".
Поеду, наверное, посмотрю...
так паспорта нет.Нет, интересует покрытие стволов именно "чёрное никелирование".
Есть. Теоретический- строчка в паспорте ИЖ-54, предусматривающая именно этот вариант.