ИЖ 54 глазами владельца

Panters

Снайпер
Объявление активно. Вчера друзья из Киева звонили и цену им озвучили в 100 тыс. Цирк!!!
Та який цирк, не дивуйтесь, з прибабахом в макітрі є
багато народу, як кажуть з хворих сміятись не можна :).

север

ветеран форуму
надійна команда
"Последний из могикан"-штучник ИЖ-54 1969 г.в.!
Очень интересная гравировка-сам не ожидал, что в конце эпохи выпуска 54-х она будет в хорошем художественном стиле ( в отличие от простеньких гравировок начала 60-х)
54.jpg
541.jpg

https://forum.guns.ru/forummessage/112/2071264.html

Hunter 79

Слідопит
Останнє редагування:

kef

Зброяр
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Продам-ІЖ-54-штучного-виробництва.75583/
Ідeнтичний і нe за дорого !
А зараз дивлюсь людина продає ATA ARMS SP BLACK в отличном состоянии
вага 3.8кг. і думаю ,,ну й нe дужe важкий вжe той 54й :) :) :) ,,
Там труби 76 см. Масивніше дерево.Колодка не з легкоплаву. Тому то і різниця така.
В лютому таку купили з легкоплаву колодка і труби 71 см. Вага 2,9 кг.
Тільки порівнювати дві різні між собою моделі сенсу немає.
Я колись переважував два однакові по року випуску рушниці іж 54 - 75 см.труби. однакове "дерево" по виконанню . Тілька одна рушниця Ш .інша рядова. Штучна виявилась легшою майже на 150 гр. І мала глибоку гравіровку.

Hunter 79

Слідопит
2.9 кг - цe є добрe для 16 кал. для 28 гр.
а для таких , як я суворих мисливців , що мають алeргію на ,,турeцький сюлюмін :) :D :) ,, то вжe якщо (54й нe слід зрівнювати з A.R SP)то най Боженька пошлe добрeнький , в стані 59й і ,,цур мeнe від бусурманськоі шайтан труби ,,:)

kef

Зброяр
2.9 кг - цe є добрe для 16 кал. для 28 гр.
а для таких , як я суворих мисливців , що мають алeргію на ,,турeцький сюлюмін :) :D :) ,, то вжe якщо (54й нe слід зрівнювати з A.R SP)то най Боженька пошлe добрeнький , в стані 59й і ,,цур мeнe від бусурманськоі шайтан труби ,,:)
Тіж самі труби що у 54 - му іжу . Хто мав той продав. Хто хоче той шукає .купляє і з часом теж продає. Не бачу сенсу щоб купити для того "щоб було у сейфі". Купив. Рік.Два .Три прополював і продав чи обміняв. Залізо є залізо. Воно і нас переживе. Так що "метал" нам має служити ,будь то 54 чи 59 іж чи інші моделі. А не ми йому. ;)
Поки що основна рушниця у мене майже на усіх полюваннях ,це ІЖ 58 М.12 к. Трапиться у "стані" вартому увазі ІЖ - 54 - придбаю лише через те, що якщо буде не до вподоби - покупці знайдуться . Головне ціну тримати на " сто тищ ".:D

Hunter 79

Слідопит
Тіж самі труби що у 54 - му іжу . Хто мав той продав. Хто хоче той шукає .купляє і з часом теж продає. Не бачу сенсу щоб купити для того "щоб було у сейфі". Купив. Рік.Два .Три прополював і продав чи обміняв. Залізо є залізо. Воно і нас переживе. Так що "метал" нам має служити ,будь то 54 чи 59 іж чи інші моделі. А не ми йому. ;)
Поки що основна рушниця у мене майже на усіх полюваннях ,це ІЖ 58 М.12 к. Трапиться у "стані" вартому увазі ІЖ - 54 - придбаю лише через те, що якщо буде не до вподоби - покупці знайдуться . Головне ціну тримати на " сто тищ ".:D
Чому за 100 000 , можна і за 150 000 :D
https://www.olx.ua/obyavlenie/izh-54-IDCR2lP.html

север

ветеран форуму
надійна команда
Вопрос к владельцам данной модели: у кого то есть ружье с покрытием стволов -ЧЕРНЫЙ НИКЕЛЬ? Желательно, подтвержденным паспортом ружья. Ну, и фото стволов, конечно! Как часто встречаются такие ружья? И до какого года применялось такое покрытие стволов?

Останнє редагування:
Вопрос к владельцам данной модели: у кого то есть ружье с покрытием стволов -ЧЕРНЫЙ НИКЕЛЬ? Желательно, подтвержденным паспортом ружья. Ну, и фото стволов, конечно! Как часто встречаются такие ружья? И до какого года применялось такое покрытие стволов?
а есть пример?

север

ветеран форуму
надійна команда
А,может черный хром.?.
Нет, интересует покрытие стволов именно "чёрное никелирование".
Есть. Теоретический- строчка в паспорте ИЖ-54, предусматривающая именно этот вариант.

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Нет, интересует покрытие стволов именно "чёрное никелирование".

Есть. Теоретический- строчка в паспорте ИЖ-54, предусматривающая именно этот вариант.
Є такі записи в паспорті ІЖ-54 і є така рушниця!

1620424421906.png

1620424176117.png

1620424229976.png

1620422492846.png

1620422376159.png

1620422453485.png

Останнє редагування:

север

ветеран форуму
надійна команда
Спасибо! Если я правильно понял, то черное никелирование стволов ИЖ-54 встречается не часто?
"Зацепило" одно интересное ружье. По утверждению нынешнего владельца покрытие у него "черное никелирование".
Поеду, наверное, посмотрю...

gaudi

Слідопит
Спасибо! Если я правильно понял, то черное никелирование стволов ИЖ-54 встречается не часто?
"Зацепило" одно интересное ружье. По утверждению нынешнего владельца покрытие у него "черное никелирование".
Поеду, наверное, посмотрю...
і відпишіться як подивитеся.сам ніколи не бачив також.

Зверху