Panters
Снайпер
В літературі так і пишуть.Можно предположить, что со второй половины 1955 года.
В літературі так і пишуть.Можно предположить, что со второй половины 1955 года.
Моё 1955( не хромированы) с серией К. Паспорта нет, поэтому трудно определить в какой половине года выпущено.Можно предположить, что со второй половины 1955 года.
Вот как в этом случае ( взял фото из темы продаж)Даже на торец ствола перелив хрома есть
А Вы удивлялись, что за него 1000 и более просють)))
Так все дорожает! Вон и яйца в цене подскочили....А Вы удивлялись, что за него 1000 и более просють)))
Кривой рог - город контрастов......
Если цена будет держаться, то, пожалуй, выставлю и одно из своих на продажу: тысяч, этак за 80....Кривой рог - город контрастов......
Нууууу, эт нормальноЕсли цена будет держаться, то, пожалуй, выставлю и одно из своих на продажу: тысяч, этак за 80....![]()
Главное - не продешевить!Нууууу, эт нормально![]()
....... и богатых на "фантазию" жителей.....Кривой рог - город контрастов......
В даному випадку ціна буде довго триматися, там у власника м'яко кажучи не все гарно з головою , повірте на слово така думка створилася не через ціну яку він загилив. Хозяїн зброї приносив цю рушницю в наш місцевий УТМР.Если цена будет держаться, то, пожалуй, выставлю и одно из своих на продажу: тысяч, этак за 80....
По состоянию оно не хуже, а по варианту исполнения- лучше.
А, так это вы ему там цену подсказали?Хозяїн зброї приносив цю рушницю в наш місцевий УТМР.
Може людина помилилась? Зайвий нолик написала,чи ні?)))В даному випадку ціна буде довго триматися, там у власника м'яко кажучи не все гарно з головою , повірте на слово така думка створилася не через ціну яку він загилив. Хозяїн зброї приносив цю рушницю в наш місцевий УТМР.
На мою особисту думку таких власників потрібно позбавляти дозволів на володіння зброєю за медичним висновками.
веснянне загострення......плюс авітаміноз......Кривой рог - город контрастов......
Може людина помилилась? Зайвий нолик написала,чи ні?)))
Я його вже зустрів на виході, коли він проклинаючи весь світ, вибігав з УТМР.А, так это вы ему там цену подсказали?![]()
![]()
Ружжо хоть нормальное?
Почитавши оди слави 54...57 іжам / які раніши купляли навіть у не зовсім доброму стані за ціною нових турків ,бо цеж легенда /- чоловік напевно і прийшов до такого висновку, Оцінивши "ружжо" в мільйон .Я його вже зустрів на виході, коли він проклинаючи весь світ, вибігав з УТМР.
Хлопці оглядали той ружик кажуть що дуже гарний стан, але коли мова пішла за ціну...
Объявление активно. Вчера друзья из Киева звонили и цену им озвучили в 100 тыс. Цирк!!!Я його вже зустрів на виході, коли він проклинаючи весь світ, вибігав з УТМР.
Хлопці оглядали той ружик кажуть що дуже гарний стан, але коли мова пішла за ціну...
До речі оголошення на ОЛХ вже недоступне, ех не встиг я, мабуть купили))