назва гарячого коктейлю - "Привіт, сальмонела!!!"и свежий яичный желток.
Блин,испортил уютный зимний вечер...назва гарячого коктейлю - "Привіт, сальмонела!!!"
пересрати всі благі починання - то в мене дар від народження!!!
та скільки там тієї сальмонили, тьху.....малеча )"Привіт, сальмонела!!!"
Иван я и не сомнивался,что ты еще и закусывать любишь.Бачиш Діма , я не тільки алкоголь вживаю
При температуре ВЫШЕ 60 градусов, мед теряет свои целебные свойства. Кипятком его не надо. Можно комнатной температуры. Тоді дійсно буде бімбаНа три літри кіпятка , 4 ложки майського меду (кожному за смаком ) пів лимона видавити сок і вкинути до охолодження , процідити і в холодильник . В жару бімба
Скажу чесно , я трутень , робить все моя бжілка , мене якось зовсім не цікаве температура плавнення меду , мені смачно , рецептом поділивсяПри температуре ВЫШЕ 60 градусов, мед теряет свои целебные свойства. Кипятком его не надо. Можно комнатной температуры. Тоді дійсно буде бімба
Десь так.
Так я ж не проти, на здоров'я. Але коли смачно та ще й корисно, то хіба це не краще?Скажу чесно , я трутень , робить все моя бжілка , мене якось зовсім не цікаве температура плавнення меду , мені смачно , рецептом поділився
На ображених воду возятьБез образ
В большенстве случаев то что вкусно,то и вредно.Так я ж не проти, на здоров'я. Але коли смачно та ще й корисно, то хіба це не краще?
Рецепт сподобався, обов'язково спробую.