Сам только "нагуглил"...Спасибо, не знал)
Сам только "нагуглил"...Спасибо, не знал)
Ээээээ...Низкая
Цена кейса?Это планка "высокая" али "низкая"? Запуталсо...
Мож такой кейс кому нужен? Продам...
И сколько примерно будет стоить дополнительный ствол?Глобализация в действии...
Оказывается, ствол 660 мм можно заказать в один "клик"... И к тому же их менагеры сносно лопотят на русском, а я старый дурень им еще письмо на настощем итонском англицком выдумывал со всяческими словоеросами...
Супер, по Вашему отзыву, прям думаю преобрести и себе6120 минус мои 10% по карте и забрать в Одесском "Ибисе"
Щоб скористатися дисконтною карткою Ібіс треба присутність власника картки при оформленні, принаймні так було в Києві два роки тому.Позвонили с Ибиса: турки прислали 660-й ствол. Нужно ехать в Одессу забирать... Есть у кого дисконтная карта 10% попользоваться не "за спасибо", а то я с ними дела еще не имел?
Ви навіть собі не уявляєте, як все змінилося... І не лише в Києві... І значно давніше, ніж 2 роки тОму...Щоб скористатися дисконтною карткою Ібіс треба присутність власника картки при оформленні, принаймні так було в Києві два роки тому.
Ну тоді то є дуже добре, можу запропонувати п'яти відсоткову картку, на десяти ще не дотягнув.Ви навіть собі не уявляєте, як все змінилося... І не лише в Києві... І значно давніше, ніж 2 роки тОму...
Вдячний Вам. 5% маю...Ну тоді то є дуже добре, можу запропонувати п'яти відсоткову картку, на десяти ще не дотягнув.
В курсі справи...в Ібісі на касі кажете № картки дисконтної і кажете картку забув вдома, вона висилають код на номер власника картки, він ваи пересилає його на вайбер ви називаєте касиру код і знижка буде
Отож...лишилось знайти товариша в якого є 15%