https://hunt-fish.com.ua/uk/read?id=2442&l=ukНамедни-сь статья была в "Полювання та риболовля" об ней, дык пишут, что сталь евойная "Бёллер"...
https://hunt-fish.com.ua/uk/read?id=2442&l=ukНамедни-сь статья была в "Полювання та риболовля" об ней, дык пишут, что сталь евойная "Бёллер"...
Коли вже 3D малюваки навчаться правильно показувати момент виходу набою з магазину на лоток?....Да, прекрасная идея хранить УСМ отдельно от ружья... И замка не нужно...
Якщо Ваше запитання адресоване мені, відповідаю: не знаю, адже "Бенеллі" - то для мене недосяжний рівень (Кесарю - кесареве, слюсару - слюсареве...), я його не те, що в руках не тримав - в радіусі 5 м з ним не знаходився поряд жодного разу... Чув, що у багатьох колективах заведено при появі мисливця з "Бенеллі" шапку з голови зривати і на коліна долі падати, і не дай Боже дивитися на нього! Очі до землі!!як і у Бенеллі чи ні?
Так, взаємозамінні...схожі на "кріо плюс"
Ну якось ваші перші згадування Ретай не дуже втішні, а потім бац і купили та й компліментів купа )Крутил сегодня в руках "черную", "серую" и "камо". Чеки соосны только у одной. Что еще не понравилось: очень блестят затворы у черной и серой, поменять местами с черным затвором от макс 5 мальчик- менагер не решился. Краска на черной очень плоха, царапается ногтем, на камо покрытии видны стыки и в "мостиках" планки висят не смытые лохмотья пленки. Воронение ствола на сером без замечаний - огонь. В результате был готов оплатить солянку: пластик и ресивер от черного, ствол от серого, затвор от камо. Не договорились... Кста, при стартовой цене черного 21190 отдавали за 19040. Херсон. "Зброя" на Потемкинской. Ствол 710 везти не хотят даже за дорого. Механизм быстрого извлечения УСМ для чистки меня, как адепта старого "Крука", "торкнул". Гляну еще в Николаеве - там можно выбрать из нескольких. Отакэ...
ПанПо поводу живучести евойного затыльника. Держу под слоем "Баллистола" постоянно, ибо беру исключительно на море, а условия там, прямо скажем, не "тепличные"... Переглянути вкладення 630837
Пан фандоринъ поділіться будь ласка враженням від експлуатації цієї рушниці, дуже зацікавила вона мене, а компетентних відгуків по ній практично не має.Якщо Ваше запитання адресоване мені, відповідаю: не знаю, адже "Бенеллі" - то для мене недосяжний рівень (Кесарю - кесареве, слюсару - слюсареве...), я його не те, що в руках не тримав - в радіусі 5 м з ним не знаходився поряд жодного разу... Чув, що у багатьох колективах заведено при появі мисливця з "Бенеллі" шапку з голови зривати і на коліна долі падати, і не дай Боже дивитися на нього! Очі до землі!!
Так, взаємозамінні...
Ви собі рушниці вибираєте тільки ті назва яких у вас викликає приємні асоціації, цікавий підхід до оцінки зброї, я з таким ще не стикався)Собственно название ружья уже вызывает - дрожь.
Почему-то ассоциация:
Та також за вимогою: щоб сяяло.Ви собі рушниці вибираєте тільки ті назва яких у вас викликає приємні асоціації, цікавий підхід до оцінки зброї, я з таким ще не стикався)
Збочинець...Та також за вимогою: щоб сяяло.
Мавпа я.
І доречі: мені дуже подобається традиційний танок маорі перед: "ты меня уважаешь?"
)))
Збочинець...![]()
Вітаю Вас, мабуть допливаєте вже.Африка, стає ближче
Вы настолько серьезны, что аж страшно скучно становится)Вітаю Вас, мабуть допливаєте вже.
Тільки до чого ці і подібні коменти в розділі який людина створила для обговорення конкретної рушниці?
Створіть собі окрему гілку і спілкуйтеся там собі на здоров'я з тими хто вже бачить Африку та мавпами під танок маорі, іншими словами не засирайте будь ласка тему.
Э, не... Это один из способов эпиляции. Особо популярен для зоны "бикини"..."элос" не обозначает ничего
Спасибо, не знал)Э, не... Это один из способов эпиляции. Особо популярен для зоны "бикини"...