Такое бывает только в одном случае,если продавцу срочно нужны деньги.А так все вірно...хороша рушниця дешевою не буває..
Такое бывает только в одном случае,если продавцу срочно нужны деньги.А так все вірно...хороша рушниця дешевою не буває..
Точно з недозакритим затвором? В інерційній системі, це можливо лише в тому випадку, якщо хтось намудрив.Доброго времени суток вам большое спасибо за отзывчивость вот и я сначала запал на нево потом долго крутил вертел в руках замучил продавцов Ибиса и один честно признался,что были у них два обращения происходил выстрел снедозакрытым затвором.В итоге купил Бенелли Бельмонте 2 Вуд бронза и не жалею .
А чего в этом странного? Все ружья практически стреляют одинаково! Главное правильно подобрать патрон и умение стрелять.на свой бюджет не плохо стреляют как ни странно)
В якому магазині? Так у нас заведено, що нового бояться.написав би він відгук. бо пригадую як вони тільки з'явились то в магазині якось радили краще брати АтаАрмс нео12 ніж Ретай...
Дуже добротно зроблено.В Київському.. Поки що відгуків нема. Мало на руках цих рушниць...
Де? В магазині є...У вас вона є?
Якщо вміє користуватисьНу людина з власним досвідом вважаю буже краще знати всі +- своєї рушниці![]()
З напівавтоматичних турків - багато хвалять ata arms neo 12Вже майже закінчується сезон полювання,що можуть сказати власники даної рушниці.Маю намір придбати собі якись напівавтомат,але не знаю який з турецьких найкращий.
Зрозуміло що душа буде дивитись в бік NEO, як мінімум на 200 баксів дорожча. Я теж літом вертів їх в руках, і NEO і RETAY. А взяв ARMSAN FENOMA, і ні грама не жалію.Добрий день!
Сьогодні теж зустрів дану зброю в магазині. Продавець розхвалював та розхвалював. Ціна - якість на відмінно. З його слів наразі бренд успішно ввійшов на американський ринок. Мені сподобалась, але от чи готовий її придбати - наврядчи. Душа білше лежить до Ata Arms Neo.