хто вже бачив гусей?

Копатыч

Зброяр
Вот опять, голов 50 прошло белолобика, маршрут тот же, с запада на восток.
 

охотник из Сум

Мисливець
а у повідмленнях профілю бачили про що Мисливець из Сум запитує Камаза? от там цих білолобих зустріне та прорідить "заград отряд" із тих, хто "...завтра в бой!"
Да не переживайте вы так ,поинтересовался ради интереса.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

Пантрюха

Новачок

Копатыч

Зброяр
Сегодня пока ездили, дышали, фоткали, видели табун , но очень далеко, мой "Никон", хоть и 12-и пиксельный. но не смог поймать "на снимок". Пролетели в пол ветра, как то странно, с горы в сторону косы. Скорее всего с "кормежки" на воду.
 

Frodo

Новачок
вчора бачив один ключ,та трьох окремо(Київська область)
 

Sergiy_Kopach

Мисливець
Доброго ранку, сьогодні поки ждав розвозку на роботу бачив ключ гусей десятка 4-5, а потім бачив по дорозі з вікна автомобіля метрів зі 100-150 садились гусі на кукурудзу штук 15, аж приємно!!!!!!!
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Только, что видел гусей штук 97 на высоте метров 237 над Днепропетровском!
 

Sergiy_Kopach

Мисливець
Доброго ранку, сьогодні дежавю - їду на роботу 7.30, знову метрів 150-200 на тому ж самому полі садиться табунчик штук 50-60 і правда кажучи так руки зачухались :D. Іще раз побачу, і да простить мене мисливський бог...;)
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
руки зачухались :D. Іще раз побачу, і да простить мене мисливський бог...;)
Так почухайте руки, в бильярд карманный с играйте в конце концов, а если у Вас бедственное положение и дети голодные сидят, скинте № карты чем смогу помогу на мясо! без обид!
Просто под впечатлением соседней темы http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Весенний-запрет-в-Украине.521/page-14
Где страждущие с лозунгами "все кроме нас", требуют незамедлительного открытия весенней охоты для всевозможного истребления всего живого в период спаривания, и Вы тут со своими руками, простите за грубость!
 
Останнє редагування:

Sergiy_Kopach

Мисливець
Ні в якому разі я не ображаюсь, і їсти в мене є що, просто пожартував..., а Ви Шановний відразу - більярд, кармани і тд. Весна, все квітне і розмножується, і в мене табу на полювання в любих його проявах!
 

Pavel1988

Снайпер
Вчора штук 100 йшли з заходу на схід в сторону р. Дністер.
 

Sergiy_Kopach

Мисливець
Сьогодні знову, їхавши на роботу, але пізніш на хв 20 то бачив що вже сиділи там же. Бачив шт 5 на кукурудзинні, може там їх і більше але із за кукурудзи не видно
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Іще раз побачу, і да простить мене мисливський бог...;)
Обережніше з висловлюваннями бракам на форумі не місце так як Ви писали нище що це жарт, буду вважати що це є жарт. На майбутнє з таким гумором РЕКОМЕНДУЮ Вам утриматись бо можна потрапити в бан.




у каждого свое мнение есть и право на него. а делать из весенней охоты какое то убийство кровавое.
Товаришу Лех на Вашу думку ніхто не посягає, але весняне полювання ЗАБОРОНЕНЕ!!! Хочите оспорювати це? так це не тут, Вам потрібно у Верховну Раду звертатись і там їм доказуйте! Надалі Вашу субєктивну думку прошу не висказувати бо за пропаганду бараконьєрства у нас на форумі блок. Відповідаю Вашими словами:
Вы СВОЕ МНЕНИЕ ПРИ СЕБЕ ОСТАВЬТЕ!!!
Вважайте це як попередження!

З повагою.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
IMG_20150321_135119.jpg

Вчера 30 км от Днепропетровска
 

Копатыч

Зброяр
ТЫСЯЧИ!!! Весь день и пол ночи, тысячи белолобого
У нас вчера, так же, сначала начал "считать", потом понял, что "безтолковое" дело. Задаюсь вопросом, а где этот гусь был осенью? По сравнению, с тем что летит сейчас, осенью были "крохи". Хотя раньше было на оборот, осенью - "тучи", весной - "крохи", может "меняет коридор пролета"?
 
Зверху