відкриття на копитних та пушного 2014

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Доброго! Радий бачити нових-старих форумчан. Поки форум знаходився в процесі переходу, мисливське життя не стояло на місці. За цей час було закриття на пушного (зайця), і ліцензійне полювання копитних (добули невеликого підсвинка 55-60 кг. сподобалася робота собак, Полювання закінчилося ч/з 40 хв. після його початку, підсвинок вийшов на відстані 35-40 м. і став бажаним трофеєм "дешево і сердито".
Закриття на пушного (зайця) було 24.01. Ціль була поставлена: добути одного - двох вуханів і поспілкуватися в колі друзів однодумців на свіжому повітрі, погода цьому сприяла -2 ; +2. Зайчика в полюваии до обіду (одного), який став основною святковою стравою столу. знатна получилася шурпа (мясний супчик з секретними інградієнтами). За столом були спогади про полювання, які запам"яталися в цьому році, про вдалі постріли, і прикрі промахи ( без яких ніяк). Одни словом - свято вдалося.
Проходячи луками, які знаходилися біля болотистої місцевості, я вперше побачив роботу бобра по акації. Щоб це могло значати - залишилося для мене загадкою. Хоча поруч стояли осики, верби.
P1010954.JPG P1010955.JPG P1010956.JPG
 
Останнє редагування:

sergo 771

Снайпер
А у Вас до сих пор охота на зайца открыта ?
 
Зверху