Владимирович78
Снайпер
Вы изрядно приувеличиваете мои скромные возможности. С большим уважением.Не будьте до цього причетним . З повагою.
Вы изрядно приувеличиваете мои скромные возможности. С большим уважением.Не будьте до цього причетним . З повагою.
Ацетон был, скорее всего, от того, что он глотнул вместе с дробиной)В знайомого син ковтнув 1 дробину,був ацетон.
Чим більше з"їмо тим важче ходити буде як в переносному так і в прямому розумінні. Отже краще не їсти шроту. Особисто я коли їм то стараюсь виймати шріт із м"яса.Потрапляння свинцевого шроту в організм людини з м'ясом дичини і подальші наслідки. Хотілось би почути думку досвідчених.
Звісно, ніхто спеціально його й не їсть. І, хто б сумнівався, я теж його вибираю. Але той шріт, що залишився у тушці дичини, проходить термальну обробку, коли ми її готуємо. Я сам переплавляю свинець на кулі (для пострілух). Плавлю його на невеличкій газовій плитці. Там такий же вогонь як і на звичайній газовій плиті, практично не відрізняється. Отже, можу допускати, що часточки свинцю залишаються в м'ясі. Погодьтесь, що як не вибирай, а якась шротина та й залишиться варитись, тушитись і паритись. Запропонуйте хтось, 100% спосіб не залишати шроту в тушці. От, думаю, може щоразу до знайомого рентгенолога бігать просвічувать здобич?))Чим більше з"їмо тим важче ходити буде як в переносному так і в прямому розумінні. Отже краще не їсти шроту. Особисто я коли їм то стараюсь виймати шріт із м"яса.
Используйте стальную дробь в контейнере, если для вас это очень важно.Звісно, ніхто спеціально його й не їсть. І, хто б сумнівався, я теж його вибираю. Але той шріт, що залишився у тушці дичини, проходить термальну обробку, коли ми її готуємо. Я сам переплавляю свинець на кулі (для пострілух). Плавлю його на невеличкій газовій плитці. Там такий же вогонь як і на звичайній газовій плиті, практично не відрізняється. Отже, можу допускати, що часточки свинцю залишаються в м'ясі. Погодьтесь, що як не вибирай, а якась шротина та й залишиться варитись, тушитись і паритись. Запропонуйте хтось, 100% спосіб не залишати шроту в тушці. От, думаю, може щоразу до знайомого рентгенолога бігать просвічувать здобич?))
Так, це повністю нівелює гіпотетичну загрозу, ще й перекриє потребу організму в залізі!))Используйте стальную дробь в контейнере, если для вас это очень важно.
Я й справді не бачив у тушці розплавленого шроту. Хай там як, але краще тушити качку без таких "спецій", погодьтесь.Той шріт, що залишиться в тушці, при термічній обробці дичини (приготуванні) розплавитися чи виділяти шкідливі пари не може. Бо температура приготування максимум 200-250 градусів (це якщо запікати в духовці), а температура плавлення свинцю 327 градусів.
Раньше об этом никто не думал.Если боитесь свинца то не стреляйте свинцовой дробью или не кушайте дичь.
Но мне чего то кажется что еще ни один человек не заболел какой-то неизлечимой болезнью, а тем более не умер от того что иногда случайно скушал нестолько дробинок вместе с мясом дичи. Поэтому зачем этот бред разводить и давать повод "одержимым" типа Борейко или Тимошенко (не Юля) кто знают те поняли кого имел ввиду, которые в охоте видят весь корень зла того, что исчезают животные. Хотя то же сельское хозяйство (чем сейчас обрабатывают поля) уничтожает животных в разы больше чем охотники.
А вот зубы действительно от дроби свинцовой страдают, а от стальной еще больше будут страдать.
И сейчас об ЭТОМ думают исключительно единицы Также кушаем, часто также семьями. Если есть что кушать из дичиРаньше об этом никто не думал.
После открытия семьями собирались, готовили и употребляли дичь и всем было хорошо.
Разве что дробина на зуб попадала...
Все індивідуально. Я, певно, не вирізняюсь такою неперебірливістю в харчах як ви. На сьогодні, харчоблок середньостатистичної людини - "ходьба по мінному полі". І, то тільки недалекі з того сміятись можуть. Шріт, звісно діло десяте, так би мовити, вишенька на торті, останній мазок пензля, котрим можна завершити не хитру гастрономічну картину де присутні і риба із ртуттю, і отруйні гриби, ну і курочка з магазину. Знаєте, мій дід палив з дев'яти років. Прожив, майже, дев'яносто і помер не від цигарки. Але це не нівелює загальну загрозу паління. Якось так...И в добавление к сказаному мною ранее, по этой теме. А не опасно ли есть рыбу скумбрию? Ведь она накапливает ртуть. А грибы? Ведь они впитывают радиацию, и вообще среди них есть не сьедобные! И так еще много других продуктов. Как то так. Так что конечно дробинка в дичи сьеденая случайно это большая опасность. не ешьте.
Достаточно постоять на перекрёстке оживлённых улиц - вдохнёте тетраэтилсвинца больше, чем съедите за всю охотничью карьеру))И в добавление к сказаному мною ранее, по этой теме. А не опасно ли есть рыбу скумбрию? Ведь она накапливает ртуть. А грибы? Ведь они впитывают радиацию, и вообще среди них есть не сьедобные! И так еще много других продуктов. Как то так. Так что конечно дробинка в дичи сьеденая случайно это большая опасность. не ешьте.