І то добре їсти?
Особливо тушковані у вершках.Отличный вкус! Жаль, сорвались у меня выходные.
І то добре їсти?
Особливо тушковані у вершках.Отличный вкус! Жаль, сорвались у меня выходные.
А рецепт?Особливо тушковані у вершках.
Відварити гриби, обжарити хвилин 10 з цибулею на вершковому маслі, сіль та перець за смаком, добавити вершки і тертий сир, накрити кришкою і протушити хилин 10 на слабкому вогні, а можна після того як добавили вершки та сир запекти в духовкі. Сир не обов"язково.А рецепт?
Спасибо!Відварити гриби, обжарити хвилин 10 з цибулею на вершковому маслі, сіль та перець за смаком, добавити вершки і тертий сир, накрити кришкою і протушити хилин 10 на слабкому вогні, а можна після того як добавили вершки та сир запекти в духовкі. Сир не обов"язково.
Встречал мнение, что сморчки отваривать не нужно?Відварити гриби,
Ну баранячка (квочка) це смакота, від такого гріх відказуватись.А ми таких не навчені їсти...
А "правильні", а не місцеві назви?Ну баранячка (квочка) це смакота, від такого гріх відказуватись.
А голубінка, в більшості, йде тоді, коли немає нічого іншого.
А голубінка- то сироїжкаБараняча голова
А в чем разница? Можно фото или более детально?Это сморчкова шапочка, сморчок немножко другой.
Присмотритесь, в сморчковой шапочки, шапочка как будто отдельно от ножки, и ножка длинненькая, а у сморчка шапочка, если так можно сказать, срослось как будто с ножкой, ножка короткая. Оба гриба съедобны.А в чем разница? Можно фото или более детально?
Все верно сказано. Сомневаетесь - не берите.Грибы которые раньше не собирал и не употреблял лучше и не принимать в пищу. Оно того не стоит. Здоровье дороже . И чтобы не говорили о их съедобности.