Продам рушницю Chr. Friedrich Triebel

gaudi

Слідопит
Вибачаюся, на час розміщення оголошення не знав ціну даної рушниці, ціну змінено 10 000 у.е.
ціну не обговорюю(не коректно).П.С.ціна 303 меркеля б.у. в ідеалі на сьогоднішній день 7-8 тис. дол.
 

кесарь

Мисливець
по перше: то е 203 меркель..(прототип).
Згоден з Вами, ця рушниця схожа на прототип Меркель-203, але фірма Chr. Friedrich Triebel, згідно офіційної інформації самостійно виготовляла рушниці, а не прикрашала вже готові. Але цілком вірогідно, що за основу своєї рушниці вони взяли саме модель Меркель-203. Про те даже якщо брати за основу цінову політику рушниці саме Меркель-203, то ось вам копія об'яви, відносно свіжа, в якої ціна такої рушниці саме 10 000 тисяч доларів. Я в жодному разі не берусь обговорювати ціну продавця, то його особиста справа. Просто довожу до відома шановної аудиторії, що продавець десь має рацію в встановленні ціні. Проте поперед тим, як висміювати продавця, та його рішення, треба просто загугліти аналогі, та й все. Рушниця дуже колекційна, бо у відмінності від того ж Меркель-203, не часто зустрічається. Шкода, що вона на фото виглядає декілька зашарпаною, але після реставрації може стати прекрасним експонатом в колекції якогось не бідного колекціонера. З повагою...
 

Вкладення

Для колекції стан не дуже не відомо звідки взялась бран трубка і що в середні коїться для полювання за дорого
 

rus pos

Новачок
Торгова марка Chr. Friedrich Triebel заснована в Зуле в 1800 році, та функціонувала до початку другої світової війни. Схожа рушниця була продана в вересні 2018 року з аукціону Rock Island Auction Co. Нажаль ціну продажи, найти не зміг. Фото самої рушниці, 1927 року випуску нижче.
Можу тільки додати, що горізонталка цієї фірми, в ідеальному стані, в 2012 році, продавалась за 6,5 тисяч доларів. На американських форумах, є інформація, що за рушницю цієї ж фірми в Німеччині просили близько 3 тисяч доларів.
це в німечині просили 3000 аце УКРАІНА тут одні олігархи кстаті хай попитае военкомів може хто купе
 

segadoc

Мисливець
ціну не обговорюю(не коректно).П.С.ціна 303 меркеля б.у. в ідеалі на сьогоднішній день 7-8 тис. дол.»

Цікаві ціни ви публікуєте на 303-й Меркель.
Буду вдячний за КОНКРЕТНІ відомості ДЕ і ЩО саме продається по заявленій Вамі ціні.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

кесарь

Мисливець
Чого 203, начебто більш схожий на 303
Це не моє припущення, я відповідав на припущення одного з колег. Меркель-303 це модифікація 203, вони по суті дуже схожі. Меркель-303 випускалася з 1924 року, тому як варіант теж могла бути прототипом цієї рушниці. Але я вказав, що фірма Трібеля самостійно виготовлювали рушниці, вони могли взяти за основу якусь з цих моделей. Але ми бачимо, що на рушниці Трібеля прицільна планка вентильована, на 203 та 303 вона не вентильована. Думаю, що в механізмах теж е відмінності, а може і нема. Тому не можна цю рушницю назвати тим чи іншім меркелем. Це рушниця Трібеля, а на шо вона там схожа то вже нюанси.
 
Останнє редагування:
Зверху