Полювання з Хаскі

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
saeco;237292 сказав(ла):
Мій товариш нарешті купив собі лайку для полювання.
А при чому тут лайка ми говоримо про Хаскі. Та і видів самих лайок більше десятка такщо Ви просто тикнули пальцем в небо!

saeco;237292 сказав(ла):
побачивщи "кров" почала іти по кровяній доріжці, нюхаючи і облизуючи язиком. Так він дійшов до холодильника.
Де ви тут побачили фантастичні здібності нічого такого він так будь за чим може йти!
 

saeco

Мисливець
Як це:"При чому тут лайка"? Ви забули тему обговорення. Я нагадаю, що мова іде не просто про хаскі, а про її можливість бути мисливською собакою. Лайка є прикладом того, що 99% здібностей заложено в крові. І в цьому контексті, хаскі - безперспективна і тупікова у розвитку мисливськіх рефлексів собака. Це однозначно.
По друге, щеня без задатків і без здібностей не піде за будь чим. Я наводжу особисті свідчення, що місячне щеня кидалось на дику кров, я вже не говорю про те, що коли дали свіже копито козулі, то на копито було вже важко дивитися. При цьому поклали мясо свійської свині - реакція була "О".
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
просто попробуете хаски почистить от репейника и разного рода семян других сорняков которые обильно произростают у нас.помоему Саеко прав - это ездовая собака. "кесарю - кесарево"
 

HANTER68

Мисливець
saeco;237713 сказав(ла):
Лайка є прикладом того, що 99% здібностей заложено в крові
Ну это вопрос спорный, и зависит он во многом от кровей и правильного воспитания. А в семье как известно, не без урода.
 

ATOS

Мисливець
Kmih;233876 сказав(ла):
Доброго дня шановні форумчани. Три роки тому вперше приймав участь в полюванні з собаками, від тоді не уявляю справжнього полювання без четвероногих друзів-помічників. Весною хочу придбати щеня Хаскі. Можливо хтось з Вас має досвід полювання з цими собаками? Поділіться будьласка своєю думкою щодо цієї ідеї. Які шанси зробити з Хаскі справжнього мисливця, і чи варто взагалі пробувати з цією породою собак? Однозначно хтось скаже, що неварто видумувати велосипед, і треба брати для полювання щенят перевірених порід, але є одна проблема, і це "ультиматум" дружини-або голубі очі, або взагалі без собаки. Що тут скажеш?!!! Лише добавлю, що полювання в основному на лиса і зайця, копитні рідко. Буду вдячний за будьяку інформацію.
На охоте будет просто бегать за Вами и только (если не будет бояться выстрела), как помощник на охоте я уверен с Хаски ничего не получится. Если Хаски похожа на лайку - это еще не означает что она будет работать как лайка.
 

ATOS

Мисливець
Мой Вам совет, заведите две собаки - супруге гуляться Хаски, а себе для охоты купите НОРМАЛЬНУЮ ОХОТНИЧЬЮ ЛАЙКУ.
 

Хащ1987

Новачок
Беріть гончу і як в нас кажуть, не видумуйте ровер... Бо з хаскі полювати на зайця і лиса те саме, що з котом... Лайку теж не раджу, по тій причині, що переслідувати зайця вона буде без голосу, й не довго
 
Зверху