sergo 771
Снайпер
Тю , блін...а я в сейфі павуків почім зря поганяв.....піду тепер мух наловлю - підгодовувати та гріхи замалювати перед ними буду...та бачте, там акція кончилась!!!ніц не здаровують!!!
![]()
Тю , блін...а я в сейфі павуків почім зря поганяв.....піду тепер мух наловлю - підгодовувати та гріхи замалювати перед ними буду...та бачте, там акція кончилась!!!ніц не здаровують!!!
![]()
Льняна олія, якою художники фарби каламутятьПідкажіть, будь ласка, Даніш оіл - чі підійде для обробки дерева ружжа, чі є щось краше? Та як часто треба дерево оброблять?
Дякую! А воно рибою не смердить??
Даниш Ойл и есть та самая льняная олия! Скорее, смесь растительных масел.Підкажіть, будь ласка, Даніш оіл - чі підійде для обробки дерева ружжа, чі є щось краше? Та як часто треба дерево оброблять?
Правильно не каламутять, а калапуцькають!О!Льняна олія, якою художники фарби каламутять
Валентин Ждан ! Він в тебе в друзях в ФБ !Хлопці - а ну коліться по-доброму ,щоб я пальці в двері не вставляв - хто пасіку тримає ....?
Зразу кажу - то не для жінки ...їй начеб-то вистачає...Бо ви зараз почнете влажниє хвантазії вмикати...
![]()
І МеханікВалентин Ждан ! Він в тебе в друзях в ФБ !
Він Мессенджером не користується....село неасхвальтіроване...Валентин Ждан ! Він в тебе в друзях в ФБ !
Мені було потрібно,то аж через інстаграм ,,добився"Він Мессенджером не користується....село неасхвальтіроване...Ще й мобільний вимкнутий....
Та який там секрет - пилок потрібен і прополіс ....тільки справжній ,а не отой що на ОЛХ продають під"бон...Так а що взагалі потрібно від пасічників? Якщо це не секрет!