ПІДГОТОВКА і ЗВІТИ ПО ПЕРУ 2021-22

Статус
Закрита.

север

ветеран форуму
надійна команда
Это так, на затравку. По поводу того, что в августе "все утки СИНИЕ и с кулачок". Откровенно говоря-сегодня не заметил! Всех с открытием Охоты: да не дрогнет рука, да не подведёт глаз! П.С. Иж-54, порох Сокол, дробь 6. Патроны прошлогодние.
IMG_20210807_120738_compress90.jpg
 

Виталя

Снайпер
Это так, на затравку. По поводу того, что в августе "все утки СИНИЕ и с кулачок". Откровенно говоря-сегодня не заметил! Всех с открытием Охоты: да не дрогнет рука, да не подведёт глаз! П.С. Иж-54, порох Сокол, дробь 6. Патроны прошлогодние. Переглянути вкладення 695541
Да, хорошая жирная дичь. С болотом Вас!!!
 

Konrad

Слідопит
Открылись тоже (Запорожская область) в 16:00.
В это время у на у всех первые три выстрела - салют за почившего вечным сном 40 дней назад главу местного УООРа.
Сегодня праздник и застолье.
Завтра утром собираемся уже выйти на охоту.

Всех с долгожданным праздником открытия охоты!
 

Mazaj 2018

Слідопит
Мое удачное закрытие 2020. На сегодня не попал. От сердца Всех с открытием! Жду от всех позитивных отчётов. Ни пуха ни пера! Переглянути вкладення 695603 Переглянути вкладення 695603 Переглянути вкладення 695603 Переглянути вкладення 695603
Вибачте, iнтернет то був то нi. Понагрузилося. Прошу адмiна пiдкорегувати. Дякую.
 

Stanislav Fursa

Снайпер
Встиг, і я попасти на вечір. Приїхав з роботи, речі зібрав і поїхав на полювання. Бачив багато качок, всі молодняк, пізній виводок, до других взагалі підійшов на 6-8 метрів, стара качка полетіла, молоді поруч плавали, бачать мене і не бояться. Подивився на них, обережно пішов назад і не тривожив їх. Переїхав на друге озеро, підняв чотири чирка, але далекувато, потім піднялись два бекаса, пішли кулею..:D Бачив Припутнів, пролітали де не де.
Став і стою, розслабився, задивився на воду, то печення їв, то чай і т.д, пройшло майже три години і тут краєм ока, бачу трьох летячих лисок, трішки "проморгав", но все ж встиг вскинути і зробити один постріл і успішно вибиваю одну, другий раз і не стріляв, так як уже було за 30+ метрів. Мій улюблений набій #7/28 на 206V в Нобелівській гільзі з 688 капс., з СкитПистоном.
Всіх зі Святом, з відкриттям!
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху