Фаршировані курячі стегна!
- стегна курячі -4шт
-свинина-150-200г
-часник-2 зубці
-апельсин-1шт
-майонез(дружина давала домашній)-150г,якщо брати магазинний-додаємо трішки гірчиці
-сіль,перець -до смаку
Знімаємо "чулком" акуратно з стегон шкіру,відділяємо філе від кості та нарізаємо маленькими кусочками.Добавляємо нарізану свинину,маринуємо 30-40 хв.в майонезі.Нарізаємо невеликими кусочками апельсин(без шкірки),видавлюємо часник,перчимо,солимо і добре перемішуємо. Заповнюємо шкірки начинкою,завертаємо краї і закріплюємо зубочисткою! Викладаємо на гарячу сковородку та підсмажуємо з кожної сторони до золотистого кольору. Потім викладаємо обсмажені стегна в форму для запікання- і доводимо до готовності в духовці 20 хв. при t-180 градусів!
Дістаємо з холодильника пляшку 0.5 ,наливаємо і .... Смачного