Охотник77
Снайпер
Ну про них всі знають і вони не ховаються,та й щоб хтось їх переслідував не чув.про підпільне спорядження чую вперше.ну то таке не отвлікайтесь на мелочі)То може вони не афішують свою діяльність
Ну про них всі знають і вони не ховаються,та й щоб хтось їх переслідував не чув.про підпільне спорядження чую вперше.ну то таке не отвлікайтесь на мелочі)То може вони не афішують свою діяльність
Ви думаєте буде дешевше якщо дозволять? Турецькі палки-стрілялки по 400-500 у.е а ми хочемо глок чи беретту за дарма.Тут саме так наразі)
А до перемогі то навряд що й зміниться в цьому питанні
А це не завелика ціна
Я чомусь подумав тікі за пм та форти)) бо саме це б собі й придбавдумаєте буде дешевше якщо дозволять? Турецькі палки-стрілялки по 400-500 у.е а ми хочемо глок чи беретту за дарма
це де так?Форт гумовий 500 коштував плюс щоб стати " журналістом" мабуть ще стільки і я думаю що якщо травмати дозволять всім то у вартість Форта додадуть вартість посвідчення журналіста і на виході ми отримаємо 1000 у.е Насправді нам в першу чергу потрібен Закон про захист життя та приватною властності бо зараз навіть якщо завалити злодія в дворі граблями дадуть приблизно однаково якщо грохнути його із рушниці, це особисто моя думка,
А тут зовсім не зрозуміло,перечитайте))я думаю що якщо травмати дозволять всім то у вартість Форта додадуть вартість посвідчення журналіста і на виході ми отримаємо 1000 у.е
Що саме не зрозуміли?А тут зовсім не зрозуміло,перечитайте))
Навіщо накидати посвідчення журналіста коли їх дозволять продавати всім кому виповниться наприклад 21рікЩо саме не зрозуміли?
Травмат доступний і зараз через корупційні схеми, якщо корупційні схеми приберуть то зросте ціна травмата , це логічно. І якщо зробити короткоствол більш доступним але не змінювати законодавчу базу по захисту особистості і майна то толку від доступності зброї нн буде. Намагався пояснити по інтелегентномуЩо саме не зрозуміли?
Тому що на зброю є певна монополіч і якщо зросте попит то зросте і ціна , це закони ринкуНавіщо накидати посвідчення журналіста коли їх дозволять продавати всім кому виповниться наприклад 21рік
Та якось для мене це не логічно ну то таке не переймайтесь)якщо корупційні схеми приберуть то зросте ціна травмата , це логічно.
Все добре. Ви просто прослідкуйте як зросли ціни після початку повномасштної війни на бюджетні нарізні моделі гвинтівок, можливо я помиляюсь оому критику сприймаю нормальноТа якось для мене це не логічно ну то таке не переймайтесь)
а на бензин, тютюнові і т.д.Все добре. Ви просто прослідкуйте як зросли ціни після початку повномасштної війни на бюджетні нарізні моделі гвинтівок, можливо я помиляюсь оому критику сприймаю нормально
Та мабуть ви праві не буде нарізний форт коштувати менш $ 1 тисячі і це буде приємлива ціна для нього. Просто надивився різного про нарізний короткоствол і там озвучували приємні ціни на них і забув що в Україні їх треба перемножувати через "коофіцієнт" ))можливо я помиляюсь
А отут Ви праві на всі 200% !!!І якщо зробити короткоствол більш доступним але не змінювати законодавчу базу по захисту особистості і майна то толку від доступності зброї нн буде
Ну можете по новинам побачити що вже з тим все робиться, страшно стає що буде далі. )То є так то що з цим робити?
Стріляють з лівого,коли зброя буде в гільзотеці ,задумаються чи стріляти.Ну можете по новинам побачити що вже з тим все робиться, страшно стає що буде далі. )
Стріляють з лівого,коли зброя буде в гільзотеці ,задумаються чи стріляти.
Я не думаю що того поліцейського били з лівогоСтріляють з лівого,коли зброя буде в гільзотеці ,задумаються чи стріляти.