Дні полювання на зайця-русака, лисицю. По областях 19-20р.

andryx1

Снайпер
Не може! Норма (наказ щорічний Мінприроди). 1 заєць на одного мисливця. Тобто добув одного по відстрільній картці, законих підстав для придбання другої не має....Пи.си. Хоча може придбати й десять, якщо оплачує полювання колегам:D:D:D
А якщо в різних МГ ?
 

Зверобой 60

Мисливець
Каждый охотпользователь разрешает за деньги в своем охотхозяйстве отстрел одного зайца.И нигде не указано что один охотник имеет право отстрела одного зайца русака за день охоты на всей территории Украины.Как с фазаном-сколько лицензий купил столько и фазанов отстрелял.
 

VS1975

Снайпер
Сумська область - дні полювання на хутро ( заєць, лисиця, єнотовидний собака ) - субота та неділя.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
оли будемо мати повну картину, відповідно до ЗУ Про звернення громадян, створюємо звернення та відправимо його до тих областей до котрих будемо вважати за потрібне, щоб роз'яснили, пояснили - чому до прикладу в Чернігівській області можна полювати на зайця тільки в суботу, а наприклад чому у Тернопільській НЕ можна полювати на лисицю в ту ж суботу). - щось в цьому роді....
яка кінцева мета цього бумаготворчества? в підсумку, шо має вийти?
 

nikita-21

Новачок
Киевская обл. Броварской р-н суббота, воскресенье по одному ушастому.
 

Yura_83

Moderator
Команда форуму
яка кінцева мета цього бумаготворчества? в підсумку, шо має вийти?
Давайте дочекаємося результату, щоб бачити в цілому ці дні)).
А потім можна розумно! скласти звернення, у якому створити порівняльну таблицю по областям районам.

(19 рік на дворі)), Президент глобальні питання вирішує у ФБ, а ми що гірші???). Декілька раз колись давно)), тут були пропозиції щодо звернень, але вони залишились лиш пропозиціями... Чому б не спробувати???, та довести справу до логічного завершення ???


На рахунок МЕТИ
Я б хотів почути до прикладу від пана Саса, чому у Чернігівські області, полювати можна субота - неділя, а у Тернопільській тільки неділя., у когось можливо інше, але схоже питання. Просто потрібно звернення скласти грамотно, з посиланнями на статі закону і тп., що б не вони нам, а ми їм.

Про ліміти та ЗУ про МГ та полювання я в курсі), тому повторюсь потрібно ГРАМОТНО - КОЛЕКТИВНО скласти звернення, щоб не отримати прості посилання на даний закон та ліміти, а по можливості ВИЧЕРПНУ ОФІЦІЙНУ відповідь. Не знаю як ще пояснити, ну щось типу цього). Будемо мати оф відповідь можливо зможемо щось змінити???.

P/S
Не знаю, можливо це не реально?, можливо я не правий., але думаю спробувати можна .
Слухаю Ваші зауваження та пропозиції??
 

Yura_83

Moderator
Команда форуму
Тернопільська - НЕДІЛЯ
Львівська-неділя!
Черниговская:
-по русаку только суббота (норма 1 заяц на одного охотника)
-лисица, ен0товидная собака, суббота- воскресенье (безлимит)
Одесская область Беляеевский район на зайца только воскресенье.
Рівенська обл,Дубровицький район.Неділя,заєць лисиця,норма по зайчику 1шт.
Неділя. Заєць один. Івано Франківськ
Запорожская (насколько знаю) - воскресенье, и один косой норма.
Херсонская- ушатый воскресенье, норма один.
Харьковская обл. Змиевской УТМР.
Пушной - суббота, воскресенье.
В отстрелочной зайца нет, уже который год :(
Запорожская, Днепропетровская, Одесская, Херсонская область один день на зайца воскресенье. Полтавская два дня (суббота и воскресенье)...
Сумська область - дні полювання на хутро ( заєць, лисиця, єнотовидний собака ) - субота та неділя.
Киевская обл. Броварской р-н суббота, воскресенье по одному ушастому.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
А чому мені не забороняють внески платити в двох різних товариствах ?
Потому, что это- Ваше право! Спонсируйте хоть 100 охотничьих обществ! Никто же Вас не заставляет им платить взносы и Вы совершаете ЭТО совершенно добровольно!
А заяц...Заяц он 1 в день, по ПРИКАЗУ, который имеет юридическую силу и распространяется на ВСЮ территорию Украины. Вне зависимости от статуса охотпользователя.
 

василь довжик

Слідопит
Ну, патронов всегда охотники поджимали, по этому то и дают предам первичек патроны для санитарного отстрела, а раньше и рядовым охотникам давали за лапки,шкурки, и тд.
Я тоже такое слышал неоднократно. И про то, что "...заяц - хоть мяса принесёшь домой, а лисица - ну, не знаю, разве что после закрытия на всё остальное..."
У нас и цену отстрелки разовой на лисицу подняли с 50 грн в прошлом году до 100 грн в этом - ещё больше не будут гореть желанием идти на хищника...
Я на цю заразу ні коли не шкодую патронів.
Да і правильний мисливець любий теж не шкодуватиме.А тим більш в тих місцях де частіше буває на полювані.Будем надіятись,що саме таких більшість які нешкодують свинцю.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В Луганській з поконвіків полювання на зайця - субота-неділя і майже завжди було грудень-січень. Зараз, правда, дещо складніша ситуація з самим полюванням (не на всій територіі і не тільки з-за складності військової ситуації). І по самим срокам мені теж не все зрозуміло. Хто як вибив для своїх угіддь, і сроки з 02.11 і до лютого.
 
Зверху