Газета ПіР.

Боровий

Новачок
Якщо кого цікавлять минулі номери "ПР" пишіть на електронну адресу редакції (не буду вказувати тут адресу, бо видалять пост)
 

Volodia Hirniak

Мисливець
Якщо кого цікавлять минулі номери "ПР" пишіть на електронну адресу редакції (не буду вказувати тут адресу, бо видалять пост)
Для всіх, щоб не писали до редакції
Я писав до редакції, Станіслав Синчук написав що ціна за один номер минулих років 50 гривень
 

лисиця2

Мисливець
Трішки відредагува бо не встиг в попередньому пості


В останьому номері статя про снаряженіє патронів туалетною бумагою,автор Юрій Котляров друкувався і досі пиши статі починаючи з середини 90-х ,дуже інтересні історії з Барнаула,наразі вже проживає в Анапі,із оригінальної статі багато забрано,я з ним списувався він їздив на початку 2000 до редакції ОиОХ і сам Блюм відстрілювава його патрони на бал. стволі на пижах з туалетної бумаги,і навіть визнав сам Блюм якість бою(в якомусь номері навіть Блюм про це пише,не знаю треба глянути , напевно десь 2000 років кажись і він посилсилається на автора Юрія Котлярова)він тоді дуже добре висказав своє за це,але в журналі рішили тишком не розголошувати,як сказав мені Сам Юрій,що Блюм йому намікнув,(до речі фото разом з Блюмом є в редакції ОиОХ, сам бачив ,видалив може по силці побачете.)бляха знав би що стаття напечатається в газеті,зберіг би всю його збірку,там і фото було,ну...як він сказав що виробники пижів остануться без роботи,може пошуткувавав,???ну але багато його статей редакція не хотіла друкувати,як він казав через те ,що він висвітлював справжнього руського охотніка(типу йому намікнули,що не тре писатити про пияків з ружьями,а він писав те що творилося наяву)(якщо маєте журнали з середини 90-х і далі і знайдіть його оповіді,то там просто цирк...там такі історії...)але він мені ще багато розказував як редагували статтю,,не все хотіли писати,(а він сам чоловік дуже такий правдивий,сам дуже розуміє ситуацію в нас що робиться,як то кажуть і руські є нормальні люди.)там каже цензура,не всі статі його хотіли друкувати всі його розкази я мав ,але прочитав і видалив,навіть ті що не печаталися в журнал,кому є цікавість він безплатно на електронну пошту кини свою підбірку..не знаю кажись вот оригінал стат про патрони і ще всякі історії, можна так читати,або тут треба зареєструватись (там ще просто є його фото снаряженіє патронів),ну через vpn ,ні просто кому є інтерес,бо я цікавився.
https://yurok-club.ru/viewtopic.php?f=100&t=9425&start=200
 

VS1975

Снайпер
Пробачте шановний лисиця2 , запитання - яким боком ваше вище наведене оповідання до теми Газета ПіР ?
Я так зрозумів, що у останньому номері " ПіР " надрукована стаття Юрія Котлярова про спорядження патронів пижами з туалетного паперу.
 

лисиця2

Мисливець
По друге не треба не доцінювати його патрони,коли сам Блюм їх визнав,ну і він ними стріляє вже як що не помиляюсь років певно 30-35,і там трофей гусь,а в ви самі знаєте що таке гуся взяти, який патрон треба мати...
 

лисиця2

Мисливець
Діло не в тім,просто хотів навести факти по статі в газеті,а кожен хай собі рішає,як і шо.проста дискусія...
 

лисиця2

Мисливець
Тоді все стає зрозуміло - це змова світових виробників мисливських та спортивних гладкоствольних набоїв. "Рацуха" Котлярова призвела б до їх банкрутства...
Я ж написав ,що в журналі також поставились до цього питання як сказати скептично,але факт є факт,шо є то є.)
 

лисиця2

Мисливець
Ну що прощаємось з газетою і закриваєм тему,чи як кажете,?а що вже будем обсуждать,?так газети вже не буде,Тай напевно вже нема про що і говорити....,ну маю наувазі про газету...
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Ну що прощаємось з газетою і закриваєм тему,чи як кажете,?а що вже будем обсуждать,?так газети вже не буде,Тай напевно вже нема про що і говорити....,ну маю наувазі про газету...
Закривайте! Що тут вже "мусолити"? Якби ця газета була цікава більшості мисливців, то навряд вона закрилася! А так хто їм винуватий?
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Не вважаю, що тема вичерпана. В ПіР були цікаві матеріали, з якими ще довго можна знайомити форумчан. Редакція співпрацювала з багатьма неординарними людьми і спеціалістами-зброярами, інформація яких ще тривалий час буде актуальною.
Не у всіх є підшивки цих газет, тому окремі матеріали з ПіР доцільно було б оприлюднювати на форумі. А ще краще, якби була можливість переглядати оцифровані архіви газети.
 
Останнє редагування:

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
В ПіР були цікаві матеріали, з якими ще довго можна знайомити форумчан.
Якби вони були такими цікавими, то форумчани оформили б на газету підписку, а так більшості вона була зовсім не цікава!
 

Мишко К36

Слідопит
На мою думку ,справа більше в тому , що люди банально перестали читати друковані видання. Чим більше розвиваються інтернет ресурси - тим менше люду цікавиться друком. Ну і плюс з початку 22-го року багатьом мисливцям абсолютно не до газети. Тому і результат.
 
Зверху