Fonex
Снайпер
А то, шо вкрутити і відкрутити руками можно - то не толк?))))А взагалі, шо там вірити чи ні, Ви спробуйте, а там самі і вирішите...От не вірю що від тих всіх цацок є толк!
А то, шо вкрутити і відкрутити руками можно - то не толк?))))А взагалі, шо там вірити чи ні, Ви спробуйте, а там самі і вирішите...От не вірю що від тих всіх цацок є толк!
От за що я і кажу! Я краше за ті кошти що маю потратити на цацки на стенді постріляю!Во время реальной охоты на утку, разницы при использовании patternmaster и штатной насадки не почувствовал.
А ви попробуйте!Переконаний що ваша думка зміниться.От не вірю що від тих всіх цацок є толк!
Наявність додаткового обладнання ніколи не замінить тренування на стенді!Тренування і наявність додатків для стрільби в комплексі-СИЛА!От за що я і кажу! Я краше за ті кошти що маю потратити на цацки на стенді постріляю!
Неплохо сказано взять попробовать, где то дают на пробу? Мне к примеру нравятся киксы с портами, цена вопроса 90$, патермайстер 120$, для охоты нужно взять хотя бы пару размеров, а оно не пошло и торгуй ими на форуме, так что пробы могут вылиться в хорошую копейку.А то, шо вкрутити і відкрутити руками можно - то не толк?))))А взагалі, шо там вірити чи ні, Ви спробуйте, а там самі і вирішите...
Зато наука будет. Я Джемини купил за 70, продал за 50. Патернмастер купил за 95. Продал за 70.Неплохо сказано взять попробовать, где то дают на пробу? Мне к примеру нравятся киксы с портами, цена вопроса 90$, патермайстер 120$, для охоты нужно взять хотя бы пару размеров, а оно не пошло и торгуй ими на форуме, так что пробы могут вылиться в хорошую копейку.
Да вы, друже, коммерсант поджились на продажах, я попробую другой путь, доделаю машинку для стенда возьму у товарища кикс ,постреляю от души по результату буду принимать решение о покупке.Зато наука будет. Я Джемини купил за 70, продал за 50. Патернмастер купил за 95. Продал за 70.
Но теперь душа спокойна. Стреляю с получока заводского ))
где то дают на пробу
Ну вот, например, так))))))))))))возьму у товарища кикс
Тоді мабуть краще вчитись на Вашій науці, боЗато наука будет. Я Джемини купил за 70, продал за 50. Патернмастер купил за 95. Продал за 70.
Но теперь душа спокойна. Стреляю с получока заводского ))
Форум и существует для того ,чтобы каждый высказал свое виденье в решении той или иной проблемы.Тоді мабуть краще вчитись на Вашій науці, бо
з таким `бізнесом` будем без трусів.
Извините, не понял, о какой крышке Вы говорите...
Можно краник вклеить...
Оно, конечно, на стрельбу никак не влияет, ну осадочек остается ))
Ну что туда можно положить? Рукоятка пустотелая для облегчения приклада!чим краще її проклеїти щоб не зіпсувати і можна було все повернути назад, якщо буде потрібно?