Руснак
Новачок
Створюю окремо тему.
Ікра - страва делікатесна і смачна. Готується дуже рідко і в мізерній кількості, із зрозумілих причин, але все ж буває.
Було б цікаво почути і від інших рецепти чи поради.
Інколи солю (мариную), додаю в уху (туди правда частіше куповану), жарю.
Можливо є поради до того, як прибрати запах тину? Ніде знайти не можу!!
Особливо шкода тоді, коли страви маєш краплину і не хочеться псувати все ж момент насолоди неприємністю)
Ікра - страва делікатесна і смачна. Готується дуже рідко і в мізерній кількості, із зрозумілих причин, але все ж буває.
Було б цікаво почути і від інших рецепти чи поради.
Інколи солю (мариную), додаю в уху (туди правда частіше куповану), жарю.
Можливо є поради до того, як прибрати запах тину? Ніде знайти не можу!!
Особливо шкода тоді, коли страви маєш краплину і не хочеться псувати все ж момент насолоди неприємністю)
Останнє редагування: