Результати пошуку

  1. В

    Вопросы по холодному оружию .

    Доброго часу доби. Шановний Тапір, хочу замовити у Вас ніж, та не можу визначитись. Бо вибір дуже великий і хочеться всі :):):). Прошу розкажіть про ці ножі, дайте порівняльну характеристику. Дякую.
  2. В

    Помогите с выбором полуавтомата

    Недавно придбав Армсан Фенома в пластику, скарг, поки що, не маю, працює добре. Коли вибирав в магазині, продавці були дуже не довольні, та треба стояти на своєму, річ дорога і купується на тривалий час. Удачі Вам на полюванні.
  3. В

    УПС

    Замовляв в Alex888 УПС з повним комплектом матриць, сьогодні отримав посилку, працює все добре. Майстрові велике дякую.
  4. В

    Висока планка.

    Маю на увазі півавтомати. Гляньте ось тут. http://i-shop.dp.ua/ruzhe-ohotniche-armsan-phenoma-carbo-127676.html
  5. В

    Висока планка.

    Значить, для полювання мені потрібно вибирати, наприклад, ствол 760мм низька(стандартна) планка.
  6. В

    Висока планка.

    Панове, у багатьох рекламах мисливської зброї стало модним вказувати висока, прицільна планка, чи низька. Хочу запитати для чого це зроблено, як впливає на прицілювання, які особливості прицілювання в обох випадках?
  7. В

    Помогите с выбором ружья Mossberg

    Доброго дня. Хто, що може сказати про такий апарат Mossberg М930 Synthetic FC* 12/76/61. Для якого полювання найбільше підходить. Є можливість взяти нове, порадьте.
  8. В

    Провідна газета пропагандує браконьєрство...

    Некомпетентність кореспондента просто вражаюча. А щодо сільського "героя", то більшість таких людей, нажаль, себе винуватими не вважають. І як з цим боротися, на сьогоднішній день, я не знаю.
  9. В

    что нужно проплатить чтобы охотится в январе на зайца днепропетровск

    Доброго дня панове. Сьогодні виявилося, що у Бродівському районі Львівської обл. проблема з контрольними карточками. В лісгоспі кажуть що обласний лісгосп не забезпечив райони новими карточками, і коли вони будуть не відомо. Як вихід пропонують звертатися в сусідній район ( це вже Рівненська...
  10. В

    документы

    Доброго дня панове. Я також військовий, зброю придбав в 2007 році. Від мене вимагали такі документи : довідка про те що я служу, службова х-ка, медична х-ка з в/ч, копія картки замінника, копія посвідчення, довідка від дільничого про умови зберігання зброї ( без фото сейфа ), мої фото, квитанції...
  11. В

    как проводится отстрел хищных и вредных животных

    Я чекав на це запитання. Звичайно що ні, січень - лютий. Хоча, лиса дуже багато,перебігаючий дорогу лис в навколишніх селах, в обідню пору, мало кого дивує. Про бродячих собак я, вже й не кажу, це просто нашестя якесь.
  12. В

    как проводится отстрел хищных и вредных животных

    У Бродівському р-н. Львівської обл. цьго року разовий вихід на лиса 15 гр. в присутності єгеря в любий день, коли збереться колектив. Такі умови в УТМР і в лісгоспі. Правда в лісгоспі в ліс не пускають, тільки на полі, ( екологи заборонили).Як добути лиса в полі з підходу гладким стволом я не знаю.
  13. В

    Запрет охоты на зайца! Молчим? Врем? Или надеемся?

    Підтримую ZUGAN 79 Весною в травах згорає більшість першого виводку, сільгосп роботи.добивають тих що не згоріли. Кінець літа, початок осені, горить в стерні і соломі другий виводок. А ще крім цього, лиси, ВЕЛИЧЕЗНІ ЗГРАЇ БРОДЯЧИХ СОБАК і ВІЧНО ГОЛОДНІ ФАРЩИКИ мають щось їсти, а трави вони не...
  14. В

    Полювання на лисицю

    Сьогодні полювали на лиса, колектив 15 чоловік, 2 лайки, 1 фокс, 1 спанієль. Погода, сильний вітер, сніг падав горизонтально, температура -2 градуси.взяли декілька молодих, соснових і смерекових посадок, був один лис і той вийшов через загонщиків. Переїхали у великий ліс. в першій загонці я...
  15. В

    Продам карабин Вепрь308-супер

    Продано
  16. В

    Выставки и состязания

    26.06.11 в м. Львові, вул. Пимоненка 15 виставка мисливських собак.
  17. В

    Самозаряд

    Для мене, спорядження патронів, це вже пів полювання. І задоволення, і надійність, і вигода ( покупний порох і капсуль ) гільзи ще не купував за 5 років полювання. Купив рушницю а гільзи отримав в подарунок, більше 1000 шт , латунки, попка, пластік. Пижі, прокладки рубаю сам, в основному войлок...
  18. В

    Нужно ли сдавать отстрелочные?- если да, то до какого времени?

    Перший раз чую, що відстрілку здавати не обов'язково. У моєму колективі відстрілки здаються ОБОВЯЗКОВО!!!! на протязі тижня після полювання ( сезонки, на протязі тижня після закінчення сезону). Так інструктують всіх, всі з цим згідні, і проблем з цим немає.
  19. В

    Наші собаки

    Курцхаар, сука,"Рута" 1,5 року.
  20. В

    Куплю для ТОЗ-34Е.

    Куплю для ТОЗ-34Е ежекторну пружину, або підкажіть де її взяти в моєму регіоні
Зверху