Сезон охоты на пушного зверя 2019/2020

Статус
Закрита.

HOWA

Слідопит
А чем плохи верблюды? Наш, киевский человек есть в Новой Зеландии. Свиней там круглый год стреляют. Без лицензий. Слабо?
Жека иж12, съездим?
 

Dedushka

Снайпер
Гон у зайцев идет полным ходом, а это север Киевской обл.(Полесье).Переключайтесь на лису!
В Полесском Киевской обл. охота запрещена. Зона ЧАЭС. Разве что в ближайшем населенном пункте от Полесского : Красятычи или Иванкове. :) Там еще поохотиться можно. ;)
 

василь довжик

Слідопит
Не переживайте, на зайца откроют охоту, деньги с продажи отстрелок ждут, и показатели таксации на высоте говорю за свою местность, хотя это не так на самом деле.
Да я в курсі!Останнім часом і так замітив за собою якесь нарощення пасивності до полювання.
Раніш пригадую лягти спати в час два ночі і без проблем скочити з ліжка вже о третій годині ночі,то зараз в неділю і вісім ранку облом...!
 

василь довжик

Слідопит
Эх, а в Австралии верблюдов отстреливают... и кроликов. Бесплатно! Без лицензий и отстрелочных карточек! Мож съездим?
Треба своїх,плешивих верблюдів відстріляли в Києві!!!
Тоді і всебе в дома буде зачотненьке полювання!
 

ТАР

Снайпер
За весь сезон на полюванні по зайцю був два рази, першого разу не бачили зайця але тоді був сніг і сильний вітер тому вважаю ,що не там ходили) порадували око косулі з лозняка вигнали лося і було багато слідів кабана. Другого разу посчастило більше, приїхали в незнайомі нам угіддя тому єгер поїхав з нами показувати перспективні місця. Естонська гонча почала працювати майже відразу як її спустили з повідка і весь день радувала нас своїм голосом , звір є). В другому загоні два рази стріляв але мій трофей з останніх сил з перебитою ногою встиг забігти в ліс. Естонська гонча по сліду без проблем його знайшла тим самим принесла масу!) позитивних емоцій, по праву зайця віддав господарю собаки . Єгер поважного віку затятий мисливець не давав можливості перевести подих за що йому дуже вдячні вугуляв нас весь день, через це під вечір мені знову вдалося не тільки побачити а і підняти зайчика з під ніг в густій траві, почув роботу собаки. Все, сезон закрив!))Чернігіська область.
 

Просто охотник

Мисливець
В воскресенье не получилось сходить на зайчика.
Сегодня посмотрел на жалостливые глаза собачки и вышел ее выгулять. Прошел пару км от силы. Поднял три зайчика, причем по одному сделала стойку. Позитивных впечатлений масса. Соответственно ходил без оружия, доки на собаку есть.
 

Stanislav Fursa

Снайпер
Статус
Закрита.
Зверху