Полювання на зайця 2015

Статус
Закрита.

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Дякую!

це не мої великі - це ваші дрібні! якось у нас було, що потрібно здавати кінчик вуха заячого на якись аналіз в пакетику та до нього бірка - угідя, вага, дожина від носа до хвоста. то ми взяли тоді 4 зайці на 5х, то мій був 6,5 кг - го Переглянути вкладення 163944 лова як 2 кулаки вкупі. а найменший з тої партії - 5,2 кг. порівняйте з розміром мого драта - в ньому тоді було 30 кг Переглянути вкладення 163942 Переглянути вкладення 163943
Батько на першому фото?
 

kulida-78

Мисливець
9 человек.сегодня было,7 ходили,2 на заезде...в 14 часов пошабашили...последнего,9-го зайца,, искали часа два
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
сьогодні полювали втрьох з деякий причин - тато, драт, я. погода нормальна, суха, +2. обійшли перспективні місця - майже 0. на дискуванні підняли 5 зайців - одного не бачили, лише чув по собаці, 3 обстріляли - 2 далекувато, а одного я пропустив - лоханувся, ввалив 2 рази позад нього. потім моя "пенсія" - тато з собакою, пішли додому. я перейшовши поле з з виораними пайками - нічого, в посадці присів перекусти - саме 11.00, кава та пиріжки. далі знову в бій. поле озимини, посередині рілля стара, доволі великі шматки, вже перейдені до мене, але 1 зайця я підняв - встав метрів за 150.
за посадкою знову озимина - 0. перейшов дорогу, ще 2 поля та село. перше поле дискована кукурудза. заходжу метрів на 50, саме Сонце виглянуло, повертаю голову вліво - сидить заєць, дивиться на мене. піднімаю рушницю та роблю крок в його бік. зривається. постріл - позаду, відпускаю метрів на 25, постріл - чисто битий. пакуюсь, пишу картку. дибаю додому. рушниця - ТОЗ-63 - спадок від тестя.
Переглянути вкладення 163903
У меня тоже така фуфайка есть :) фен-шуй ная. И тозик тоже от тестя такой есть..... Но сцука сегодня в командировку еду в Киев..... Наши в 7м взяли одного, многие пролеживали! А когда заяц с под ног поднимается - нужно сказать 3и волшебных слова, а потом стрелять!
 

KFoR

Зброяр
Сьогодні ходили в трьох цілий день. Додому попали в 16.30 з сьомої ранку. Бачили 3 зайчика весь на орці(. Піднімався метрів за 80 навіть не стріляли(((
 

Кайзер

Мисливець
Два дні полювання,вивчав манеру роботи (нове прид бання),ЖШТ DAR.До цього,в мінулого господаря він полював виключно на кабанів.
Досить енергійний песик,правда мене виводить робота по сліду з голосом
.
В перший день, завдяки його роботі,було піднято три зайчика.Два з очеретів,один з лісопосадки.Всі за межами пострілу .

Сьогодні,далась в знаки вчорашня втома,тому зайців піднімав значно блище.
Ну, і відповідно трофей...
 

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Отчёт с прошлой суботи. Был мороз с утра и все сильно шуршало под ногами до 11.00 зайчики вставали за 80м в не выстрела, потеплело и сразу на 200м два подъёма и оба удачно потом были ещё подемы но то в густяке то напротив напарника техника безопасности не давала стрелять. Было 8 подемов ну это те которых видели, 2 взяли что интересно нагонные не с лежки, дробь 1 первый до 20м второй свыше 40м можно было и ближе стрелять но токо мелькнул с бугорка пришлось подбежать немного, лежал весь в густой лесосмуге в рыле не было в траве тоже, были в долинах особенно где сильно заросло молодняком груш. Лисы невидили даже следов! Это такое впервые, радует наличие козы, кабанчики есть но транзитом, ждём снег наличием зайца доволен хотя по первым дням открытия говорили что его нет!
 

Вкладення

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Они абсолютно одинаковы, то фото такие средние оба, у котят ухи немного другие
 

север

ветеран форуму
надійна команда
А у нас с зайцем начались проблемы-ну нету его, вообще. Ни на дисковке подсолнуха и кукурузы, ни в траве, ни на озимых. За два дня видели 3-х лисиц и все. Двух я забрал. Порадовало то, что одну взял из-под стойки дратхаара в густой траве: подпустила на 5 метров. Вот такая была "охота на зайцев".
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

север

ветеран форуму
надійна команда
Да и где тому зайцу взяться? Полевые дороги-как артерии "охотничьей жизни": не успела одна колонна джипов, Нив ( и даже Таврий:)) проехать, смотришь- с противоположной стороны уже следующая "десантная бригада" высаживается-15, 20 человек в цепи- увы, не редкость. Какая там наф...г "пропускная спсобность" угодий и кто ее вообще контролирует?! Выбивается все подчистую.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Да печаль то приезжайте в гости
Спасибо за приглашение, но пока сдаваться не собираемся и у себя- ищем варианты охоты. Хотя нынче чаша весов склоняется, увы, не в пользу правильной охоты: автомобили, тепловизоры, ночники , снегоходы и т.д. почти не оставляют шансов зверю.
 
Статус
Закрита.
Зверху