в Південному Бузі в бродах старі діди робили коту і ловили тих ковблів по пів верші. смажені добрі, а юшка - при плюсовій темпереатурі застигає на желе.Піскарів ніде й не видно
Маем тримаю на згадку як один із перших поплавків. Переглянути вкладення 805055
то ви не рибаки! перший поплавок з кукурудзини з самого верхнього сегмента нижче мітелки! з проса ніззя, бо слизьке, погано в'яжеться і серцевина набрякає - поплавок швидко тоне. а вже сурйозні дядьки - то з гусячого пера з пофарбованим в червоне чи оранжеве кінчиком. городські, ті шо до бабок приїздили з города, то робили з пробки від вина з пір'їною, але то теж тонуло, а ми з них сміялись, а потім показували як треба підчіркувати, тобто ловили рибу в броду руками під камінцями або притискати кушір на мілині, часто улов перевалював за 10 кг - марена, головень, сомики іноді водяні вужі додавали адреналіну, коли витягуєш його замість риби вдвоє складеногоНапевно в багатьох такі були
Ну да, куди ж нам?)то ви не рибаки! перший поплавок з кукурудзини з самого верхнього сегмента нижче мітелки! з проса ніззя, бо слизьке, погано в'яжеться і серцевина набрякає - поплавок швидко тоне. а вже сурйозні дядьки - то з гусячого пера з пофарбованим в червоне чи оранжеве кінчиком. городські, ті шо до бабок приїздили з города, то робили з пробки від вина з пір'їною, але то теж тонуло, а ми з них сміялись, а потім показували як треба підчіркувати, тобто ловили рибу в броду руками під камінцями або притискати кушір на мілині, часто улов перевалював за 10 кг - марена, головень, сомики іноді водяні вужі додавали адреналіну, коли витягуєш його замість риби вдвоє складеного
а городських одразу видно - то гачка в пальця зажене, то спекти раків на кострі не годні, то "песиків" в броді під камінцями назбирати не може, щоб в заворітях берестьошку половити.Ну да, куди ж нам?)
Ми рибу руками не ловили, в нас не було вудок з ліщини та поплавків з пір'їни...
То було на той час дуже круто ))).Жилка ГДР
Ще таку далиЖилка ГДР