Иж 54 на визначення та оцінку

Статус
Закрита.

Schmied

Слідопит
Так може назва СПОРТ не вказувала на те що це професійна спортивна рушниця.
Он у сусіда Аутлендер Спорт, так то зовсім не спортивне авто. Звичайний паркетник. За ІЖ Планету Спорт тут вже згадували.
Оснащена горизонталка ИЖ-54 «Спорт» 12-го калибра блоком стволов длиной 750 мм с хромированными каналами и патронниками. Причем стволы имеют следующие сочетания дульных сужений: 0,6 мм правого и 1,0 мм левого, соответственно стрельбе на траншейном стенде, а на части образцов и другие: 0,5 мм правого и 0,75 мм левого для охоты.
 

Schmied

Слідопит
VPN на ноуті не зміг підключити, а зробив на телефоні, тому виставлю скріни про спорт, де зазначена деяка корисна інф стосовно вигляду , ваги, звужень
 

Вкладення

Schmied

Слідопит
Я так бачу, що поверхневих "знатоків" загнав в ступор факт наявності вух, а глибше у них не вистачає знань подивитись
А я себе до знавців ніколи й не відносив ( якщо це мені), а от тільки ключове питання тих самих вух загнало в кут саме тебе, бо твоя аргументація наявності іх в Ш -мильна кулька. Доводь! Любитель пачпортів!!!
 

Volodia Hirniak

Мисливець

север

ветеран форуму
надійна команда
А я себе до знавців ніколи й не відносив ( якщо це мені), а от тільки ключове питання тих самих вух загнало в кут саме тебе, бо твоя аргументація наявності іх в Ш -мильна кулька. Доводь! Любитель пачпортів!!!
Ти мені не тикай, зрозумів?
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Шановне панство!!!Думаю, що тему треба закривати, бо початок був мирний, а середина вже не дуже!!Скажу лише одну тезу, а точніше подальший напрямок руху по даній рушниці.Щось твердити по моделі ніхто просто так не може.Доля таких рушниць вирішується не на форумах чи дешевих продажних сайтах, а спеціалістами в таких галузях.Для цього використовуються не писульки і тугодумні висловлювання невігласів, з тих таки сайтів, а документальні підтвердження, причому оригінальні.Повірте, що таку рушницю цінять не тому, що вона "Спорт", а тому, що вона одна серед великої кількості подібних до неї.Такі рушниці розходяться моментально серед колекціонерів не заходячи на сайти.Колекціонери знають про всі екземпляри, що їх інтересують, до третього коліна їх власників, знають канали діставання технологічних карт виробу який їх інтересує.Лише ця карта може 100 відсотково сказати хто є хто і що є що.Все не так просто, як вам представляється, а такі вислови як "нашкрябав","надрукував","написав","дістав" я взагалі не признаю і рахую їх розмовним лексиконом невігласів, які "малюють" себе безколірними фарбами.Тему голосування видалив,бо це цирк з якого сміятимуться всі поважаючі себе форумчани.Думаю, що топікстартер все зрозумів і зробив відповідні для себе висновки по рушниці, а решта додасть лише спеціаліст який все дізнається з технологічної карти всю історію даного екземпляру.Карту зможе дістати любий порядний колекціонер.
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху