Retay Masai Mara

ПГА

Новачок
Доброго всем времени суток уважаемые форумчане,такой вопрос.В Ибисе появился новый турецкий бренд,видел кто в живую держал в рукахкаково оно,видео обзор с Тарасом обещали снять но пока нет,хотелось узнать ваше мнение по поводу полуавтомата.

gurza

Мисливець
Перешерстил весь инет и отзывов не нашел.... Так же интересно было бы почитать реальные отзывы об этом ружье.

Frost

Мисливець
На ФБ в мисливських групах вже появилися володарі цієї турецької зброї. Але їм отроду 2 дні.....

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Доброго всем времени суток уважаемые форумчане,такой вопрос.В Ибисе появился новый турецкий бренд,видел кто в живую держал в рукахкаково оно,видео обзор с Тарасом обещали снять но пока нет,хотелось узнать ваше мнение по поводу полуавтомата.
Вот вам....

fanat2

Новачок
Став і я власником зазначеного девайсу, а саме
Retay Masai Mara Super Black
Мої перші враження.
1. При відстрілі з'ясовано що рушниця низить на 35 м приблизно см на 15. Тобто стріляти необхідно з відкритою прицільною планкою.
2. У зв'язку з тим що стріляти необхідно з відкритою прицільною планкою то мушка , як на мене ,завелика.
3. Дульні звуження довжиною 70 мм. У інших турків 50 мм.
4. Осип і кучність. При відстрілі всіх звужень найбільш кращим на мою думку є звуження 0.75. % дробин на 35м в круг 75см склав 53- 55 %. Осип з цьго звуження найрівномірніша, в 16 долей мішені +- влучила однакова кількість дробин, але в праву частину мішені дробин завжди влучало на % 3-5 менше. Склалося враження, що рушниця б'є трошки лівіше, на см 3-5.
Звуження 0.5 теж більш менш нормально. Кучність 45 - 50 %. Рівномірність осипу трохи гірша ніж у 0.75.
Звуження 1. Кучність впевнених 60 %. Але кучність ДУЖЕ згущена до центру.
0.25 і циліндр відстріляв мало тому щось сказать пока не можу.
Мені здається якби було б звуження 0.8 або 0.85 було б тошо нада.
5. Що на мою думку з недоліків.
5.1. В рушниця, яка в дереві, в цівку (цевьё) змонтовано, а точніше просто вставлено металеве кільце. Так от, зазначене кільце вільно дістається з цівки що може призвести до його втрати. Я вже раз шукав його по всій хаті:).
5.2. Підгонка деталей. В магазині було все ок. Деталі підігнані як на мене дуже добре. Але після відстрілу з десяток набоїв зрозумів що необхідно відвести приклад в ліво і вниз. (В комплекті спец прокладки). Після заміни прокладок, приклад трошечки, мм 1-2, виступає за ствольну коробку. Проблема не дуже суттєва АЛЕ.
5.3. Запобіжник. Занадто тугий і розміщений дуже близько до ствольної коробки, в рукавицях зимою знімати буде незручно.
5.4. УСМ. Деякі деталі УСМ зроблені так що не внушають особої впевненості в їх довговічності, але це вже покаже досвід експлуатації. Доречі в двох товаришів по полюванню такі ж рушниці одна в пластику чорному інша пластик камуфльований.
5.5. Віддача. У зв'язку з тим що вага рушниці невелика віддача навіть з навіскою 32 гр досить суттєва порівняно з ТОЗ 34.
Ну от вроді і все що хотів би розповісти і чого немає в інеті.
З радістю відповім на запитання!!!

Жека иж12

Мисливець
А я было чуть не купил. Продавец так передо мной красиво кукарекал всё говорил, что - это уже очень технологичное ружьё. В итоге взял бенелли комфорт б/у, отстрелял его на стенде и по мишенях -- понял, что не ошибся. Правда бюджет.семьи опустошил малость. Но то уже в прошлом. А вам fanat2 вдалих пострілів.

stvime

Мисливець
А я было чуть не купил. Продавец так передо мной красиво кукарекал всё говорил, что - это уже очень технологичное ружьё. В итоге взял бенелли комфорт б/у, отстрелял его на стенде и по мишенях -- понял, что не ошибся. Правда бюджет.семьи опустошил малость. Но то уже в прошлом. А вам fanat2 вдалих пострілів.
ну я думаю что бенелька хоть и бу, но явно не 20тыщ стоила?;)

А вот @fanat2 нужно сказать большое спасибо за столь развернутый отзыв по данному девайсу.

ПГА

Новачок
Доброго времени суток вам большое спасибо за отзывчивость вот и я сначала запал на нево потом долго крутил вертел в руках замучил продавцов Ибиса и один честно признался,что были у них два обращения происходил выстрел снедозакрытым затвором.В итоге купил Бенелли Бельмонте 2 Вуд бронза и не жалею .

Skalexandr

Мисливець
В начале года себе тоже выбирал п/А, и так-же запал на этот. Долго пытался найти информацию о нем, отзывы... Так ничего толком не нашел и купил Феному)

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Парни а какой ценник???

kef

Зброяр
Раніше була 25 тис.грн...ажіотажу не було ...стало 16 тис.грн...теж товар є в наявності. ..це в Ібісі..
якщо не помиляюсь відносно "бронзи".:oops::). ..

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Уже писал об этом не раз...Когда то я был категоричным противником турков,сейчас мое мнение изменилось,среди турецких производителей есть довольно не плохие ружья. Хотя это не касается бюджетной линейки.

Черниговский

Слідопит
Уже писал об этом не раз...Когда то я был категоричным противником турков,сейчас мое мнение изменилось,среди турецких производителей есть довольно не плохие ружья. Хотя это не касается бюджетной линейки.
бюджетные тоже на свой бюджет не плохо стреляют как ни странно)

Зверху