CZ

musukyra

Новачок
Чешська збройовка 2000их років випуску .12*70 Зовнішній стан ідеальний.В стволах невеличкі вмятинки ,які ні на що не впливають.На обліку у Львові(Залізничний район).Причина продажу-остання одиниця з колекції зброї(хочу попробувати комбінашку)Довжина стволів 67.7.Вага 3.3.Діаметр дула 1,8
 

Вкладення

jamps

Мисливець
Разрешите полюбопытствовать - стволы не обрезанные ? Потому как , производитель указывает длину стволов на данной модели 710 мм .
 

musukyra

Новачок
Шановний, jamps ,не можу зі стовідсотковою впевненістю відповісти Вам на це запитання(так як я нічого не обрізав)).Я брав точно в такому стані як воно є.За мого володіння нічого не погіршувалось(та і не покращувалось).З повагою.
 

musukyra

Новачок
Можливий обмін на дорожчу рушницю(бажано зі змінними чоками)або комбінашку.
 

musukyra

Новачок
Народ ,сміливіше-пропонуйте свою ціну,якщо моя не подобається!
 

sergeiberkyt

Новачок
рушниця цікава для мене, якщо можна детальніше про ствол,про вмятини і якщо можна фото вмятин.
 

musukyra

Новачок
Шановні мисливці ззовні нічого не видно а з середини я зробв фото(дивіться вище) на якому нічого не розбереш(нажаль техніка ще не може передати те що бачать наші очі)Дульні звуження получок,циліндр-(як на мене )тому як на рушниці даних маркувань немає
 

musukyra

Новачок
4000тис.грн.-порядний імпорт по ціні "вітчизняного".Ще актуально в звязку з(м"яко-кажучи) непорядністю деяких наших з вами,нажаль,"коллег".
 

musukyra

Новачок
Videoprof;50798 сказав(ла):
Уважаемые коллеги, объясните, пожалуйста, (желательно в личку, чтобы не флудить в теме ТС), какие последствия могут наступить для человека, имеющего в пользовании ружье с укороченными, по сравнению с заводскими параметрами для даной модели, стволами, при перерегистрации, если этот ньюанс заметит"разрешитель". Спасибо. Прошу прощения у топикстартера за отвлечение от темы, примите в качестве апа:)
Шановний ,Videoprof, таке запитання краще за все ставити не на форумі а безпосередньо інспектору Вашої дозвільної системи(якщо звичайно Вас це питання цікавить -а не просто "поговорити").З повагою.
 

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Вибачте, musukyra, я хотів почути слова людей, які з цим стикались безпосередньо. Відповідь отримав. Дякую.
 

venzil

Новачок
топикстартеру на заметку - сделайте фото среза стволов, может вопросы и отпадут
 

12х76

ветеран форуму
надійна команда
Да уж даже запаять не потрудились! Жаль такие стволы уфуйкали!
 

musukyra

Новачок
Зверху