Cамозаряд патронів для нарізної зброї

оскар

Мисливець
згода! але є винятки такі собі фанати яким їсти не дай!!!
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
. У люкса - 12, у варминта - 9.
У меня на 527 й варминт 12 й твист .так что 9 й не факт . Как говорится -Любишь кататься ???-Так люби и катайся . Если стрелять -то надо стрелять для навыка ,а так это не езда ,а ерзанье .
 

LAB

Новачок
трохи незгоден! якщо щоловік токар фрезерувальник та працюе на підприемстві де є всі необхідні станки для виготовлення всього необхідного то все набагато дешевше ,але купити всі пристрої то дорого але і тут є одне "НО" якщо власник буде користуватися постійно даним калібром(незмінюючи до кінця життя ) та дуже часто ходити на полювання або навіть в тир стріляти то є смисл купляти дані пристрої так як ненакупишся цих патронів в середньому 50грн за один в рік 5000 грн велекувата сума виходить, а внаш час кожна копійка нарахунку!
Не забувайте, що обладнання можна потім продати за 80-90 % від початкової ціни в у.е. А курс постійно збільшуется!
 

Patso

Снайпер
Головне і саме дороге, це станок, а він універсальний, підійде під всі калібри. При переході з одного калібру на інший, міняються тільки матриці, а вони на такі вже й дорогі, і їх можна продати якщо стануть непотрібні.
 

barc

Новачок
У меня Барс 4-1 премьер, 5,6 на 39. Есть на него заводские тульские патроны, которые летают ( кок говорил Попандопало...). Собираю потихоньку все приблуды для релоада. Тяжко. Но если в голове от стремления и желания чего-то достичь ВАВА то не надо останавливаться. Не стесняйтесь обращаться к опытным и не опытным братьям по "ЗАБОЛЕВАНИЮ" и я думаю все у НАС получится. Спасибо, что выслушали. Спасибо Всем, кто помог словом и делом.
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
На рахунок пресса, ось пара фото з теми продажу на дружньому форумі



Якщо придивитись то маючи доступ до токарника,болгарки і зварювального аппарату його можна зробити самому. Або заплатити майстру.
 

vladsvet1451

Новачок
Иногда попадаются б-у в хорошем состоянии{станок}.Рединг дает пожизненную гарантию
 
Зверху