Benelli Raffaello 121

Статус
Закрита.

BigBoy

Мисливець
Продам Benelli Raffaello 121. 2001 рік випуску. 12 калібр, патронник 76 мм, ствол 71 см. Магазин 4+1. Вага 3кг370 г. Дерево - горіх (не ламінат). Комплект оригінальних чоків - мобілчок, 51 мм. Ключ для чоків з можливістю чищення різьби. Набір «отводов и погибов» для прикладу. Гумовий тильник. Оригінальний кейс. Історія життя - здебільшого з сейфу в сейф. За рік в середньому настріл до 30-35 патронів. Магнумами не користувався. Ствол, затвор - дзеркало. На цівці біля гайки є дві подряпини лаку - сліди від фіксатора в сейфі. Осічок, утикань не буває. Дичину добувала неодноразово.
Зареєстрована і знаходиться в Києві. Ціна з 6 додатковими зовнішніми чоками - 1700 долл. Без зовнішніх чоків - 1500 долл. Продаж зовнішніх чоків окремо - тільки після продажу рушниці.
Торг - після відкриття полювання по перу. Пересилу не буде.
О9527ЧО9О8
Михайло Олексійович
Причина продажу - забагато їх у мене накопичилось…
 

Вкладення

BigBoy

Мисливець
Все можливо. Для деталізації питань торгу спробуйте подзвонити мені. Якщо це складно - напишіть у будь-який месенджер. Всі питання, що не стосуються ТТХ зброї я зможу висвітлити в особистій розмові. Дякую)
 

BigBoy

Мисливець
Ще трохи знижу ціну, однак надалі продаж перенесу на післявоєнний час.
1350 долл. Крапка.
 

BigBoy

Мисливець
Так, дійсно, тема певний час була закрита, оскільки майбутній покупець запевнив в серйозності намірів. Тепер відкрита. Дякую.
 
Статус
Закрита.
Зверху