хвороби лиса

fff2012

Новачок
сьгодні на охоті застрелили лиса
признаки хвороби хвіст без шерсті . струпи на хвости . на задніх лапах білий наліт шерст є частково можна сказати підмошок а далі лис як звичайний

також він в дюрі покусав двох собак
підскажіть що це за хвороба і що робити з собаками
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
поки що ізолювати і спостерігати, хоча собаки апріорі повинні були бути привиті від сказу та ще привививка від 5 хвороб (не ветеринар не в курсі яких точно, але вона обов"язкова раз на рік), Ваш лис можливо мав стригучий лишай. мої дії на Вашому місці: після добування лиса та його огляду покласти йогт в целофановий мішок та показати ветеринару завтра, а тма отримавши консультацію, діяти далі щодо можливого лікування собак. з пов.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
поки що ізолювати і спостерігати, хоча собаки апріорі повинні були бути привиті від сказу та ще прививка від 5 хвороб (не ветеринар не в курсі яких точно, але вона обов"язкова раз на рік), Ваш лис можливо мав стригучий лишай чи коросту. мої дії на Вашому місці: після добування лиса та його огляду покласти його в целофановий мішок та показати ветеринару завтра, а там отримавши консультацію, діяти далі щодо можливого лікування собак. з пов.
 
Зверху