російський рябий гончак

XAHTEP

Новачок
Вижлець виставлений не для продажу, а для злучки ( кому потрібно той зрозуміє).
 

Вкладення

Hanter93

Мисливець
Розпущена лапа, невеликий крап...фото не передають ніяких достоїнств вижлеця...
Хочаб робочі дипломи, оц. екст. виставили. Ну і обовязково родовід...+ ном. тел.
 

fox

Мисливець
Лапа - невдала фотка на льоду, а крап - дійсно вада, яку перекриє лише робота на диплом 1ст.
 

XAHTEP

Новачок
Хлопці лапи в нормі, крап це не вада.Дипломи маемо. Собака віставлялася і на виставках і в полі. Вибачайте але данна тема зроблена для конкретної людини, яка хоче повязати свою вижлицю. Для інформаціїї : з під цього вижлеця вже є три покоління цуциків, у яких є дипломи - поки-що ні від кого притензій не було. Лінія конкретно відстежуеться.
 

tsvihi

Новачок
Напишіть свої дані,як з вами можна зв'язатися? Дякую.
 

собаколюб

Слідопит
А навіщо ви його сюди виставили?
Передати фотку конкретній людині можна значно легше... А так ви виставили свого Друга на загальне обговорення! Або закривайте тему, або терпіть...
 

XAHTEP

Новачок
Тема уже не актуальна. Прошу админа удалить данный раздел.
 

yonex11

Мисливець
Є підозра, шо документами там і не пахне.;)
Шановний!! По перше за моїм особистим проханням були виставлені ці фото, топікастер пропонував вислати фото поштою, я розумію, що людина не дуже розуміється в комп'ютері, потім все ж таки людина знайшла можливість і виставила фото, але зробила це от таким чином! По друге в цього вижлеця є всі потрібні документи, і якщо вони Вас цікавлять то Ви зможете їх побачити в темі вище, де топікастер продавав щенят, саме від цього вижлеця!!! По трете на аватарці у топікастера щенята саме від цього вижлеця! Шановний Ви просто займаєтеся флудом, зараз у Вас є можливість зробити світ кращим -просто нічого не пишіть, принаймні в цій темі!! Вік живи вік навчайся!! З повагою!!!
 
Зверху