roman-mr153
Мисливець
Кто то знает Шульган Роман Андреевич?У меня его Лесхоз карточка,мне ее в доме природы впарили(((
Дніпропетровське обласне управління лісового та мисливського господарстваКак позвонить в ДОМ ПРИРОДЫ Днепр?У кого есть телефон?
НавзаємЗавтра вiдкриття полювання. Всiх зi святом.
Извините, а что у Вас за п/а? С УВ.Ураааа! Сезон 2019 открыт!
Першого це вже остаточно є якість документи? Відстільні а можливо наказ? І в якому населеному пункті 1 відкриття?1 августа
Не може відкриття, проходили в населеному пунктіПершого це вже остаточно є якість документи? Відстільні а можливо наказ? І в якому населеному пункті 1 відкриття?
Відстрільні картки, будуть десь за два тижні.Першого це вже остаточно є якість документи? Відстільні а можливо наказ? І в якому населеному пункті 1 відкриття?
Я не мав на увазі що відкриття буде в самому населеному пункті.Не може відкриття, проходили в населеному пункті, тільки за 200м
Багато областей, відкриваються 1ого,а деякі 8ого.
Та я зрозумів! Тому і поставив сиайлики!Я не мав на увазі що відкриття буде в самому населеному пункті.
Якщо у Вас є можливість то зкинте офіційний документ або посилання на сторінку де можна ознайомитися з наказом1 августа
Постою вторым в очереди..... поскольку по доброй традиции Его еще в Уооре даже не вывесили. А отстрелки уже продают.Якщо у Вас є можливість то зкинте офіційний документ або посилання на сторінку де можна ознайомитися з наказом
Якщо у Вас є можливість то зкинте офіційний документ або посилання на сторінку де можна ознайомитися з наказом
Я на новостном канале каждый день вывешиваю приказы по областям ( которые уже согласованы ).Постою вторым в очереди..... поскольку по доброй традиции Его еще в Уооре даже не вывесили. А отстрелки уже продают.