Мій досвід з відкриття такий: добуваємо з колегою по 4 лиски на кожного, зупиняємось випиваємо закусуємо і тільки після цього патрошимо добуту дичину, промиваємо чистою водою ( вимиваємо кров) а далі так.
Дома наморожуємо декілька пляшок з водою, закладаємо їх у термосумку туди ж складаємо пиво і горілочку. На полюванні пиво потихеньку знищуємо і закладаємо в сумку чищену дичину. Для впевненості дуже щедро підсолюємо нейодованою сіллю. Пробували такуж систему і з відром. По центру ставимо льодяну пляшку і по мірі добування обкладаємо дичиною. Кожен наступний добутий шар посипаємо сіллю. І звичайно це все накриваємо кришкою. Зберігається відмінно. Вдома вимочуємо у воді. Все готово до приготування.