Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Андрей Яремко с возвращением!Слава Украине!!!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Слава Україні хлопці стільки всього сказаного на форумі аж сльози на очі! Бій Герої майдану (саме ті люди що встояли цю жахливу ніч) виграли! Але віна ще незакінчена і далі наша справа повинна бути доведена до кінця! і ми повинні це зробити разом! До прикладу мені розказали що менти вчора прийшли на Привокзальний ринок і просили мзду далі люди підняли бучу і ті скоренько повтікали! Ми всі повинні перестати давати на лапу чиновникам і тим ментовським псам!

П.С. Розкажу ще одну жахливу новину Існує версія що ті хто вбивали ГЕРОЇВ на Майдані серед них були мисливці які вміли користуватись нарізною зброєю цю версію я чув ще раніше а тепер її озвучили на каналі айсітіві!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
І ще забув це прохання до Адміністрації УТМР ми всі прекрасно памятаємо таких виродків як Пілавов Майнуліс і як він в Різдво полював на Заповідні зоні і застрілили кабана втекли з місця події! Не пійманий не злодій! а Відео вже не доказ! Думаю що керівництво УТМР повинно зайнятись такими спарвами! І ми всі повинні зрозуміти що почати нам потрібно з себе!
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Хлопці, був я вчора на похороні Романа Гурика, 19 річний студент, Герой України.
Взяв з собою фотоапарат, але в останню мить спеціально не взяв його з машини, щоб не виглядало що я прийшов на шоу.
Прийшов, помолився.
Вечером, думаю що розповім вам, але знову передумав, щоб воно не виглядало що я роблю з цього якесь шоу.
Але сьогодні мої батьки (які теж були на похороні ) сказали мені що ніколи ще в Івано-Франківську не бачили стільки багато людей, ні на майдані, ні на день міста, ні на першотравневі "празднікі" на які примусово зганяли людей, ні на будь яких зібраннях ще не було так багато людей як на похороні Романа.
Він віддав життя за державу без тирана.


У нас в місті є нова вулиця яку недавно відкрили, і міська рада хоче дати їй назву імені Романа Гурика.

Слава Героям!
 

ABBAT

Мисливець
AndriyJaremko писал:
І ще забув це прохання до Адміністрації УТМР ми всі прекрасно памятаємо таких виродків як Пілавов Майнуліс і як він в Різдво полював на Заповідні зоні і застрілили кабана втекли з місця події! Не пійманий не злодій! а Відео вже не доказ! Думаю що керівництво УТМР повинно зайнятись такими спарвами! І ми всі повинні зрозуміти що почати нам потрібно з себе!

СЛАВА ГОСПОДУ, УКРАІНІ І ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
ХОРОШЕ ПРОХАННЯ, АЛЕ ШАНОВНІ ЩЕ ТРЕБА НАГАДАТИ НАШОМУ КЕРІВНИЦТВУ УТМР І ПРОВЕСТИ ГРОМАДСЬКУ ІНВЕНТАРІЗАЦІЮ І ЗАПИТИТИ ДЕ ПОДІЛИСЯ БАЗИ УТМР , НАГОНОЧНІ СТАНЦІІ ЯКИМИ КОРИСТУЄТЬСЯ ПАН ГОЛУБЧЕНКО ЗІ СВОІМ ФМСУ, ДЕ УГІДДЯ ЯКІ ПОРОЗБАЗАРИЛИ РІЗНИМ ПАНКАМ НАШІ ВЕЛЬМИШАНОВНІ КЕРІВНИКИ УТМР З ВЛАСНОІ ЗГОДИ ПАНА ШУЛЯРА, ЯКОГО МИ КОРМИМО , ХАЙ НЕ ЗАБУВАЄ. БО ТРЕБА МОЖЛИВУ БУДЕ ЗБИРАТИСЯ В КИЄВІ В УТМР І ВСЕ ГАРНО ВИЯСНЯТИ І ПОВЕРТАТИ У ВЛАСНІСТЬ . ХАЙ НЕ ЗАБУВАЮТЬ, ЩО ЧЛЕНИ УТМР ПАМ'ЯТАЮТЬ І БАЗИ НА ДНІПРІ ЯКІ ВИ ШАНОВНІ ГОЛОВИ УТМРІВ ПОРОЗДАВАЛИ СВОІВ КИНТАМ, А ПРОСТОМУ МИСЛИВЦЕВІ НЕМАЄ ДЕ НА ВОДУ СПУСТИТИСЯ, АБО ПРИШВАРТУВАТИСЯ І ТАК ДАЛІ.
ВВАЖАЮ ШАНОВНІ БРАТИ, ЩО З НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ ТРЕБА ЦЕ ПИТАННЯ ПІДНЯТИ ПО ВСИХ УТМР ДЕ БУЛИ ЗЛОВЖИВАННЯ, А ВСІ БАЗИ ЩО ПО ДНІПРУ І УГІДДЯ ПОВЕРТАТИ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ І В КОРИСТУВАННЯ ВСИХ БЕЗ ВИНЯТКУ ЧЛЕНІВ НАШОІ ГРОМАДСЬКОІ ОРГАНІЗАЦІІ.
А ВИ ПАН ШУЛЯР ПОМІРКУЙТЕ ПОКИЩО, І ВЖЕ ГОТУЙТЕ СПИСКИ,ЩО ВИ ПОРОЗДАВАЛИ РІЗНИМ ЦАРЬКАМ І ЩО МИ З ВАМИ РАЗОМ БУДЕМ ПОВЕРТАТИ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ, А ЯК НЕ ПРОЯВИТЕ ІНІЦІАТИВУ,ТО МИ ВАС В КИЄВІ ЗАПИТАЄМО ДЕ ВСЕ ПОДІЛОСЯ.
СЛАВА ГЕРОЯМ.
 

Юра 28

Мисливець
Вже не можу слухати того маразму від масарюг,таке враження що люди на майдані самі стрілялись,беркут не бив самі бились дубінками.Де бля Аваков.Питання чому тоді вітя свалив і його шайка?
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Для тих форумчан котрі так ласкаво і ніжно відписувались про росію! Запамтайте це відео НАЗАВЖДИ!!!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Завдяки НЕБЕССНІЙ СОТНІ Крим і кримчани спекались одного диктатора і вже лягають під другого соробмно люди повинно бути Вам за російські прапори і за ціс слова!


Коли росіяни самі будуть захльобуватись кровю від Чеченців і Дагестанців коли путя кине Вас напроізвол подивимось з якими прапорами будете Ви
Я особисто Ваш вибір приймаю хочете в росію проводіть референдум ЧЕСНИЙ якщо наберете голосів! Нехай Щастить Вам у Новій країні!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Інформація від Правого Сектору (слова і думки не мої просто викинув на загальний огляд)

Крымчане, получившие гражданство РФ автоматически теряют гражданство Украины

Не секрет, что российские эмиссары из Госдумы привезли «благую весть» прорасеянам в Крымскую автономию Украины. Кремлевские наймиты предлагают всем желающим получать российские паспорта.

В принципе, украинцы не против, чтобы русофилы, наконец, обозначили себя и определились с кем им по пути – с Украиной или Россией. Но, в таком случае все граждане должны помнить о законодательных нормах и последствиях, которые неминуемо последуют за их выбором.

Получив гражданство РФ гражданин будет лишен гражданства Украины и этим вопросом займется вплотную Служба безопасности и МВД. Такова мировая практика. Лица без украинского гражданства автоматически лишатся избирательного права, т.е. они уже не будут голосовать на президентских, парламентских или местных выборах и референдумах в Украине. Во-вторых, на не украинцев прекращает действовать система льгот и субсидий, прежде всего, это касается пенсий, льготного проезда в городском транспорте, электричках, на ж/д, авиа и автобусных сообщениях. Напомню, что подобные украинским льготы не существуют на самой Российской Федерации.

Также граждане РФ не будут иметь право на льготы по Закону о детях войны и субсидии по оплате услуг ЖКХ. На граждан РФ не распространяется украинское налогообложение по купле/продаже, мене, вступлению в наследство, дарственным и мн. др. Вместо 1-2% «новые расеяне» будут платить 17% в казну, как иностранцы. Подобные нюансы существуют и в налогообложении бизнеса, который ведут россияне в Украине. Кроме того, владельцам земли и домовладений придется переоформлять участки на арендные отношения, т.к. иностранцы в Украине владеть землей не имеют право. Кроме того, придется платить гораздо больше за использование земли. Предполагаю, что эти ставки в скором времени возрастут.

Граждане РФ, которые являются инвалидами, чернобыльцами или афганцами также лишатся многих льгот. В т.ч. беспошлинной подачи исковых заявлений в суд. Плата за поселение в гостиничные номера украинцев и иностранцев также существенно отличается.

Хотелось бы отметить, что поведение некоторых представителей пятой колоны, особенно в Крыму и на юго-востоке в отношении властей прекрасно иллюстрирует, что прорасеяне готовы были терпеть любую бандитскую власть, лишь бы она была пророссийской и поддерживала в обществе советскую символику и мифы. И напротив, любая украинская национально-демократическая власть, какой бы честной и прозрачной ни была, для руцкагамира она является нечто вроде ладана для черта. Украинцы никого не держат, ради Бога, россияне, сдавайте украинские паспорта и получайте российские. Кремль, как всегда, использует вас, в лучшем случае, как прокладки для кулуарных торгов, а в худшем в качестве пушечного мяса, что мы уже наблюдали в Ю. Осетии.

Если вы надеетесь, что получив паспорта РФ вы автоматически станете частью России, то жестко ошибаетесь. Россия по международному договору вместе с другими странами НАТО является гарантом территориальной незыблемости Украины. В случае военных действий (не приведи Господи!) вы, ваши дети и внуки станут первыми жертвами никому не нужной войны. Да и Москве не нужен лишний нахлебник с кучей системных проблем в экономике.

Если же «шибко вумные» думают, что спрятав украинский паспорт, они смогут им манипулировать в свою пользу, то они сильно ошибаются. За подлог документов, двойное гражданство, уход от налогов и мошенничество предусмотрено несколько статей в Уголовном кодексе. И не важно, где будет использован аннулированный паспорт у нотариуса или в отделе субсидий. Кроме штрафа, такие умники будут нести криминальную ответственность, а данные на таких двойников в скором времени будут систематизированы в компьютерной базе.

В принципе, то, что Революция сняла паранджу и обнажила мировоззренческие предпочтения граждан - это неплохо. Пусть люди определяются со своими приоритетами самостоятельно, но они должны знать: через 2-3 года развалится Российская Федерация, Украина все теснее интегрируется в европейские институты, но к тому времени уже никто из бывших украинских граждан не сможет по быстрому вернуть себе назад украинское гражданство. Действует Закон, по которому следует пройти определенные процедуры. В частности, знание украинского языка и к тому времени примут поправку, как на России, об обязательном знании истории Украины, иметь родственников граждан Украины и оседлость на территории страны. Такой паспорт можно будет получить не ранее, чем через 5 лет.

Подумали? Взвесили? Тогда вперед – либо к российскому консульству, либо махните на очередную пустую затею Москвы и живите спокойно, «дикие бендеровцы со шмайсерами» в ваши хаты не идут и никто вас не собирается принуждать общаться не на том языке, на котором разговаривали ваши родители.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Спецпідрозділ Міністерства внутрішніх справ "Беркут" ліквідовано.

Про це в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Підписав наказ номер 144 від 25 лютого 2014 року "Про ліквідацію спеціальних підрозділів міліції громадської безпеки "Беркут", - повідомив він.


Зразу додам інформацію на громадському тв повідомили що всіх звільнених беркутівців запрошують в Крим цитую "Нам нужны настоящие мужчины"
 

Вкладення

Конфета

Мисливець
О ситуации в Украине сегодня: "Как не переставляй местами буквы Ж, О, П и А слово "счастье" не соберешь".

то, что наблюдаю сейчас во всех ветвях власти и гражданского самоуправления, кроме "огиди" не вызывает других чувств.
как они быстро все "перекрашиваются", как быстро оппозиция забывает свои обязательства перед Майданом и Небесной Сотней!
с такими деяниями они получат Вечный Майдан!

пс: сорри за эмоции, накипело.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Стовідсотково погоджуюся з Конфета. В нас , в районі, також поперекрашувалися і висувають себе захисниками народу ті самі вигодуванці з тих самих гнізд. Ходять і називають себе кандидатами в керівництво, комісарами... Дійсно, що крім огиди дана ситуація нічого не визиває.
 

Tavelik.58-20

Мисливець
Трішки інформації з соц.мережі.

... весна прийде, розквітнуть квіти,

і буде всюди красота,
картоплю будемо садити,
й посадим того ми скота















Він утік,як остання падлюка
просто знає,прийшов вже кінець,
більш трьох років рука мила руку,
винен в смерті "мільйона" сердець!
Нагла морда і ворог країни,
зло у шкурі людській...щур тупий,
Україну привів до руїни,
неосвідчений,псих...і крадій!
Розпродав нашу неньку єдину,
ув"язнив українських синів
сплюндрував він ім"я України,
за рахунок людей багатів!
Янукович-підла скотина,
спав в палацах,незнаючи горя- біди
у той час,коли в мами єдину дитину,
із Майдану до дому ховати везли!
Хоч нестало його вже при владі,
але мало цього..нам потрібна відплата за все,
звинувачений в вбивствах,у сучості й зраді,
він на шконку тюремну,сам матрацик собі понесе!
Вітя,Я тебе зневажаю..!
Гори в пеклі проклятий бурлай
тобі "друзі" вже ямку копають,
ножа в спину запхають,ще мить почекай!




 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Інформаційна війна "братів" Росіян проти України!
 

Tavelik.58-20

Мисливець
AndriyJaremko;175445 сказав(ла):
Інформаційна війна "братів" Росіян проти України!
Це називається хочеш на ніч спаскудить настрій згадай про братів наших москаликів.)
Якщо чесно шкода людей які піддаються цій інформації.Шкода Росіян,заляканих не маючих права голосу.
Мені в соц.мережі написала жінка з Санкт Петербургу про те що Вони на нашому боці щоб ми тримались.Я їй скинув силку на онлайн трансляцію 5-го каналу то Вона була в шоці.Не знаю писав я вже чи ні але не в інтересах Путіна щоб ми виграли цю боротьбу,бо слідом хвиля лине на нього коли Росіяни побачать дійсні зміни на Україні.Тримаймося брати тремаймо трезві голови і погляди на речі які зараз відбуваються.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
А в мене є відео щоб настрій Вам підняти я його разів сорок дивився! Про дідуся комуніста! цеж як комунізм пропитався в його кров !
Назва ролика "Ленина свалили"

http://coub.com/viev/spyv
 
Статус
Закрита.
Зверху