Форумна курілка

Статус
Закрита.

Pavel1988

Снайпер
:D:D:Dага, после хлопциных методов у меня восресенье будет всегда:)
Ну чого так! ще має бути п'ятниця і субота ну без них ніяк! або пити в ті дні які починаються на букву С середа субота і сьогодні
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Мы надеемся что не на долго
Я уже тута:), устанавливал дрова на принт и нада перезагрузка. Седня получил по сраке:D:D:D от Админа, за дисскусию с севером в теме: http://www.uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Полювання-на-зайця-2015.40016/page-24 , так хочу принести Извинения:oops: всем хто, писал и читал тему, за свою грубость. А Админ зря тему закрыл, лучше бан бы впаял.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Дивіться бо ще не вечір! Як кажуть:
Седня получил по сраке:D:D:D от Админа, за дисскусию с севером в теме
Север ніби толковий мужик, але як пошняпить своє, то довести не можна, ти йому стрижене - він тобі брите! ти говори - він сцить догори! ну то таке. ти дивись, бан це таке діло, хоч потішитись - Батьку попроси, впаяє на тижнів зо 2 і шо толку?!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Грубил я и некоторые
скажу як є за цю тему, почалось з того що Север на Копатича наїхав за 5 добутих зайців... почав давити на закони, а які в дупу закони, коли його викрутити можна двояко кожну норму. на 1 ствол - був 1 заєць - це правильно. я сам не люблю колективи по 20 чоловік на зайця, але не значить що так не нає бути, в рамках закону спосіб полювання кожен вибирає який йому довподоби. жлобством вважаю 7 зайців на 3,4,5 чоловік. хіба хтось не доїдає? у мене сільського полювання може бути різним - хочу сам, хочу з колективом, а у вас міських як уже виходить...
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Братику а може в конце февраля :D закончим :p
та я не проти, але тільки на лиса. копитні та зайці хай відпочиваюють. в суботу пройшов кунячими місцями - 0, ніяких слідів життєдіяльності.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
По предворительным результатам. 1.Удобный. 2.Ноготок. Железный Зуб. 3.Умка. 4.Укроп. 5. Жало. 6. Чуб. 7. Козацкий. 8. Малыш. 9.Калибри. 10. Штрик. 11.Оса. 12. Туллих. 13. Викинг. 14. Зуб. 15. Монфор. 16. Москит.17.Колун. 18. Ангел. 19. Бульдог. 20. Ловелас. 21. Захват. 22. Ястреб. 23. Могильщик. 24. Сапсан.
 
Статус
Закрита.
Зверху