ТОЗ 34 ЕР На оцінку

Статус
Закрита.

Ruslan83

Мисливець
Рушниця в поважному віці я думаю 70х років(судячи з запобіжника).Рушниця вже воронилась і дерево на мою думку вже переродлялось(або ж реставрувалось).Но ціна на неї всеріно від цього не буде сильно меншою,на мою думку від 400-500 $.Головне щоб в стволах був порядок повний,а решту все лікується)))...
 

Вкладення

Планка вентельована - новий зразок.
Флажок відсутній - старий зразок.
Нічого дивного, що було на складі з того й зробили. Гірше не стало.
 

Корнилов

Снайпер

томка

Снайпер
Наважусь стверджувати..що наявність "прапорця" не є перевага..тут є немало пропозицій ТОЗ-34...черги немає..з урахуванням часу у якому живемо,при бажанні продати рушничку(добру,як на мене),300-350$ .Наснаги!
 

Корнилов

Снайпер
В мене 1973 року то не вентильована планка. Та на цівці і на прикладі номер зброї вибито.
То таке))) А може були този ,того року і з винтильованою планкою!!! Як наприклад: у мене не винтильована планка,а у ТС винтильована,а рік виготовлення один!!! А номера на дереві ,були у обох моїх тозах!!!
 

север

ветеран форуму
надійна команда

север

ветеран форуму
надійна команда
Там не може бути ніяких пластин, при такому настрілі. Не ведіться на провокації подібних "снайперів". Нехай ширше розкриють очі. Це не резерви, заднім числом, ставити.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
На даній рушниці форма ложе як на нових ТОЗах. Дуже і дуже схоже !!!
Був ряд модифікацій. Ця- одна з найкращих по дизайну. До неї ж і повернулись знову. В моєму ТОЗ-34, 1978 р.в., подібна. Оригінальна.
Через 40+ років знову ставлять подібне дерево на 34-ки.
 
Останнє редагування:

Петрович 444

Новачок
В мене рушниця 1976 року в без флажковому виконані. На дереві цікава насічка (вдавлені ромбики) та на прикладі щока. Дерево рідне, на однакових номерах з стволом і колодкою. Хто знає що за виконання? Раніше бачив такого виконання насічки.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху