Спорт

kaxan1970

Мисливець
Пидгрушная завоевала бронзу в гонке переследования на ЧМ.Браво девченки.Так держать...
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Бандитський БК "Харцизьк" та флегматична ФБУ

Поки на рівні вищої влади сурмлять про підготовку до домашнього Євробаскету-2015, у 800 кілометрах від Києва баскетбольних суддів вивозять у ліс, залякують і погрожують фізичною розправою.

http://www.champion.com.ua/basketball/2013/02/12/524118/
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Чемпіонат світу. У жіночій естафеті в України "срібло"

Жіноча збірна України здобула чергову, вже 5-у, медаль на першості світу з біатлону, ставши другою у естафеті. Успіх, у принципі, прогнозований з огляду на попередні гонки в чеському Нове Мєсто, однак від цього не менш приємний.
http://www.champion.com.ua/beathlon/2013/02/15/524560/
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Футбол: Україна - Польща 3:1
УРА!!!!
 

STANISLAV

Мисливець
На минулих вихідних у Івано-Франківську відбувся Чемпіонат Західної України із змішаних єдиноборств за правилами "фрі-файту".

фінальний бій
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Ракицький: Я не можу грати за збірну бандерівців


Захисник «Шахтаря» Ярослав Ракицький не бачить більше сенсу виступати за збірну України. Найближчим часом він має намір направити до ФФУ офіційне прохання більше не викликати його в національну команду.

- Ярослав, останні два матчі збірної України ви провели на лаві запасних. Чому?

- Це рішення тренера.

- Але вам Михайло Фоменко його якось пояснював?

- Ні.

- Він казав, що це в жодному разі не виховний захід. А як ви самі вважаєте, стало чи це відлунням того, що ви вже кілька разів при досить дивних обставинах не відгукувалися на виклик у збірну, посилаючись на травми?

- Послухайте, чесно кажучи, це вже накипіло і у мене визріло рішення припинити виступи за збірну України ....

- Ось так поворот ... Ви не могли б його пояснити?

- Знаєте, я можливо і якийсь неправильний. Але для мене моя країна - це Донбас. Ніхто не буде сперечатися, що це унікальне місце. У людей, що виросли там, особливий менталітет, свої поняття. За «Шахтар» я готовий віддавати себе всього без залишку. Але я не можу грати за збірну бандерівців. Останньою краплею стала наша суботня гра у Львові. Чого тільки я не наслухався з трибун. А ці банери львівських фанів? Хто на них зображений? Шухевич і Бандера - вони ж злочинці. Нас так вчили в школі на Донбасі. Тому особисто я за «Об'єднаний чемпіонат». Донбас був, є і буде з Росією. І якби зараз на дворі була середина 90-х я б як Вітя Онопко почав виступати за російську команду. Не замислюючись, - цитує футболіста газета "Голос Енакиево".
http://footballtransfer.com.ua/ua/news-30989.html#
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Святкування 50 річниці "Карпат"
 

Крук

Мисливець
BOGUN;119856 сказав(ла):
Знаєте, я можливо і якийсь неправильний. Але для мене моя країна - це Донбас. Ніхто не буде сперечатися, що це унікальне місце. У людей, що виросли там, особливий менталітет, свої поняття. За «Шахтар» я готовий віддавати себе всього без залишку. Але я не можу грати за збірну бандерівців. Останньою краплею стала наша суботня гра у Львові. Чого тільки я не наслухався з трибун. А ці банери львівських фанів? Хто на них зображений? Шухевич і Бандера - вони ж злочинці. Нас так вчили в школі на Донбасі. Тому особисто я за «Об'єднаний чемпіонат». Донбас був, є і буде з Росією. І якби зараз на дворі була середина 90-х я б як Вітя Онопко почав виступати за російську команду. Не замислюючись, - цитує футболіста газета "Голос Енакиево".
http://footballtransfer.com.ua/ua/news-30989.html#
Що тут скажеш, повний пі...ц. Читаєш і аж нерви збирають. І яка може бути Збірна України з такими гравцями? Як він думками з москалями. :(
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Збірна обійдеться без таких гравців які не поважають власну Батьківщину. Тепер вже не футболісти а мільйонери на "крутих машинах" і бізнесмени. Ганьба!
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Ракицький;120141 сказав(ла):
І якби зараз на дворі була середина 90-х я б як Вітя Онопко почав виступати за російську команду
А якби на дворі був 32 - 33 ти б жер шкуру зі старих чобіт у своєму донбасі...падло...
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Фанати "Кубані" вивісили банер українською мовою.
Уболівальники краснодарської "Кубані" під час перфомансу на матчі 26-го туру чемпіонату Росії проти санкт-петербурзького "Зеніту" розгорнули банер українською мовою.
http://www.istpravda.com.ua/short/2013/04/29/122334/
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Володимир Кличко нокаутував Франческо П'янету.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Молодець Володя!!! Отакі у нас на Україні КОЗАКИ!
 

1229

Мисливець
http://zp.comments.ua/news/2013/08/13/140910.html

Запорожские боксеры соревнуются за награды чемпионата Европы.
На фото Дмитрий Замотаев и заслуженный тренер Украины Трюхин Александр Анатольевич (из города Запорожья, тренерует в спортивном клубе ДЮСШ).
 

Вкладення

Зверху