Складаний ніж Hogue ex-01 3.5

Статус
Закрита.

rotciv

Мисливець
Hogue ex-01 3.5 б.в.,відмінний стан,професійно загострений.
Комплектація:ніж.
Ціна 4950 грн.

Hogue EX01 - тактичний ніж з кліком із чудової нержавіючої сталі 154CM (фініш клинка Stone-washed) формою леза Drop Point з кріогенною обробкою та високою твердістю. Зручне руків'я Hogue EX01 матовий чорний твердий анодований алюміній 6061-T6 з рифленою текстурою.
Замок ножа – Button lock. Завдяки спеціальному запобіжнику, замок ножа дуже чітко фіксується на місці та оберігає від випадкового складання леза. Феноменальна точність виготовлення всіх деталей ножа забезпечує найвищу якість і гарантує відсутність будь-яких люфтів!
Аллен Елішевіц - відомий дизайнер та майстер-автор унікальних моделей, який раніше співпрацював з ножовою компанією Columbia River. Разом із компанією Hogue, Inc., яка спеціалізується на виготовленні зброї, Елішевіц створив EX01 Extreme Tactical Folder – ніж, поєднавший безцінний дизайнерський досвід Елішевиця з якістю Hogue. Виготовивши кілька варіантів цієї чудової моделі з лезом drop point і tanto, різними варіаціями ручок - Hogue зробили перші впевнені кроки у створенні ножів.

Характеристики:
Марка сталі
154CM
Довжина клинка, мм
89
Механізм фіксації
Button lock з ручним запобіжником
Загальна , мм
203
Твердість леза, HRc
HRC 58-60
Матеріал руків'я
анодований алюміній 6061-T6
Кліпса
переставляється в 2 положення
Походження США.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху