melnuk1904 Мисливець 18 Лют 2020 #1 Виріб новий із натуральної шкіри, ручна робота, висота ругулюється. Ціна 450 грн. 097 162 71 61 Вкладення
S.V.R. ветеран форуму надійна команда 18 Лют 2020 #3 tyrist 1945 сказав(ла): А що це? Натисніть, щоб розгорнути... То для лінивих, щоб на номері рушницю в руках не тримати. А можливо і при ходьбі.
tyrist 1945 сказав(ла): А що це? Натисніть, щоб розгорнути... То для лінивих, щоб на номері рушницю в руках не тримати. А можливо і при ходьбі.
melnuk1904 Мисливець 18 Лют 2020 #4 Точно. S.V.R. сказав(ла): То для лінивих, щоб на номері рушницю в руках не тримати. А можливо і при ходьбі. Натисніть, щоб розгорнути...
Точно. S.V.R. сказав(ла): То для лінивих, щоб на номері рушницю в руках не тримати. А можливо і при ходьбі. Натисніть, щоб розгорнути...
ТАР Снайпер 18 Лют 2020 #7 И я таким крючком пользуюсь на номере стоять очень удобно. Удачной продажи. С ув.
melnuk1904 Мисливець 18 Лют 2020 #8 ТАР сказав(ла): И я таким крючком пользуюсь на номере стоять очень удобно. Удачной продажи. С ув. Натисніть, щоб розгорнути... Дякую.
ТАР сказав(ла): И я таким крючком пользуюсь на номере стоять очень удобно. Удачной продажи. С ув. Натисніть, щоб розгорнути... Дякую.