Продам Beretta 1301 comp

Статус
Закрита.

BigBoy

Мисливець
Продам напівавтомат Beretta 1301 comp. 12 калібр. Ствол 61 см, дзеркало. Патронник 76мм. Магазин 4+1. В комплекті 2 обмежувачі довжини магазина різної довжини (1+2 і 1+1). Система перезарядження - газовідвід (вичищений до блиску). Вага 3,17 кг. Регульована довжина прикладу (підійде абсолютно під будь-яку довжину рук і зріст). В комплекті рідне звуження 0,25 (****) Optima HP, додатково 3 зовнішніх звуження: 0,25 0,75 і Kick’s 15. Настріл першого власника рушниці біля 800 (ВР easyshot 9.5, 24 гр. на стенді). Мій - 2 постріли «одиницею», влучні, на великій дистанції. Ціна 1300 долл. Зареєстровано і знаходиться в Києві. О9527Ч09О8. Михайло Олексійович. Причина продажу - надмірна кількість зброї.
P.S. В усіх оглядах рушниця позиціонується як тактична, для практичної стрільби. Насправді дуже комфортна на полюванні: велике вікно для заряджання патронів, зручно навіть в рукавицях; легко розряджати (перед посадкою в авто, наприклад); зручна рукоятка затвору. І для самооборони - розворотисте навіть в умовах коридору чи сходової клітини.
P.S.S. Зовнішні чоки - супер зручні на полюванні, не потребують тягати за собою ключ: легко змінити за лічені секунди.
 

Вкладення

siriy

Новачок
Цікава рушниця . Був загорівся але натрапив на відео в Ютуб де відмічено сильну віддачу . А в іншому відео кажуть віддачі майже немає . То як у неї з віддачею насправді ? І чи можливо буде її спробувати в Тірі . Скажемо Ібіс на Гетьмана .
 

BigBoy

Мисливець
Вітаю. Віддача нічим не відрізняється від моїх попередніх рушниць. Але Вам варто врахувати, що на суб’єктивне відчуття віддачі впливає безліч факторів. По-перше, мій зріст 190 см і вага 119 кг, тому віддача мисливської зброї для мене не становить проблеми. Якщо Ваша вага менша 60 кг, то й пневматична рушниця буде суттєво «брикатися»)) Жарт і не жарт. По-друге, я понад 7 років використовую патрони з навіскою ДО 36 гр дробу, тобто 28-32 гр. Ці навіски не спричиняють дискомфорту. Якщо бити напівмагнумом чи магнумом - то звичайно. По-третє, напівавтоматична газовідвідна зброя ніколи не грішила сильною віддачею. По-четверте, ці рушниці використовують стрілки-спортсмени, які за тренування використовують понад кілька сотень набоїв, і якби ця рушниця була хоч трохи дискомфортна, то ніхто б її не брав в спорт.
Таке.
Щодо відстрілу - вибачайте, але це вже після придбання)
P.S. Писав-писав, а головного не сказав: це дуже комфортна рушниця з комфортною віддачею.
 
Останнє редагування:

BigBoy

Мисливець
До речі, прошу звернути увагу на кількість ЗАВОДСЬКИХ проставок для регулювання довжини прикладу і кількість варіантів їх комбінування для мисливців з різною довжиною руки. Так, можливе використання без проставки тільки з тильником, потім можливо поставити одну тоншу проставку, можна одну товщу, а для особливо крупних екземплярів (як я), - всі проставки підряд. У комплекті передбачено гвинти різної довжини.
Тож, маємо 4 варіанти довжини прикладу.
 

BigBoy

Мисливець
Героям Слава! Вітаю. Подивлюсь вже завтра, бо полягали спати)
 
Статус
Закрита.
Зверху