Продам куртку мисливську Field & Stream 5 в 1

Статус
Закрита.

ШАМАН1111

Мисливець
Продам куртку Field & Stream 5 в 1. Нова з етикетками. Прибула з США. Складається з двох курток - короткої та довгої з капюшоном. Коротку можна одівати на два боки. Куртки можна одівати разом чи окремо - у залежності від погодних умов та температури повітря. Тепла, не промокає, з тканини, що дише. (HydroProof Ultra Waterproof Thinsulate) Кишені на магнітах-відсутні заклепки та липучки, з метою не створювати лишній шум на полюванні. Розмір XL, але фактично розраховано на ХXL. У мене вага 108 кг. та ріст 178 см. - на мене велика. При потребі додаткові фото.
Знаходиться - Івано-Франківська область.
т. 0999221444
Причина продажу - лежить вдома без потреби, гроші оплачено не малі, а криза якось не закінчується. Вирішив продати не дуже потрібні речі.
Ціна 3960 грн. (170 у.о.)
 

Вкладення

ШАМАН1111

Мисливець
4050 грн. Куртка на всі сезони. Є така ж, без середньої короткої куртки, тільки довга, б/у у нормальному стані 1200 грн.
 

ШАМАН1111

Мисливець
Дальше у продажу 3750 грн. Покупцеві задовга ззаді. Велике прохання узгоджувати кінцеву ціну раніше ніж відсилається куртка, а не шукати якихось видуманих причин щоб збити ціну. Куртка нова, без браку, без ізянів, за нестандартну тілобудову покупців не буду платити з своєї кишені кравцям. Дякую.
 

ШАМАН1111

Мисливець
Покупець мудак. Сьогодні прийшло СМС, що товариш Хомкович Дмитро м. Монастириська Тернопільської області не забрав відправлення т.м. 0951811969. Написав для всіх, щоб інші форумчани не попадали на таких дегенератів, які не відправляють помірявши речі назад. Хоча було домовлено про зворотню відправку - як обовязкову умову. Дякую.
 
Статус
Закрита.
Зверху