Полювання - точка неповернення !??

Статус
Закрита.

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
але більшість мисливців як і громадян нашої країни отримують зарплату ~500$ це при хороших розкладах.
Хочете сказать, що для полювання це замало? Сезон полювання в УТМР коштує 20-50$, хіба так дорого?
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
У нас одні такі побачили голову УТМР зі знайомою у кафе, ото були дебати))
то у вас ТАКІ - нам якось не до того, ми в ліжко ні до кого не заглядаємо, також в чашку кави, просто раніше не пили - зараз почали.
У 23-24 - це вже повинен бути мужик, а не хлопчик! Якщо не було у молоці, то в сироватці воно вже і не візметься!!! Вибір є завжди! Можна було просто розвернутися і піти, але ти сам зробив свій вибір!
радий за тебе як за мужика, і тішусь шо в тебе воно взялось!:) видно не всі такі герої-правдоруби
Понятно, що я буду полювати, а ти вже навряд! Для мене полювання і все, що з ним зв'язано - це не тільки хобі, а частина мого життя, яке я готовий відстоювати і за нього платити! Для тебе - це теж хобі, але коли не зачіпає твоїх фінансових інтересів. Та і діло не в тім, що ти не платоспроможний, а в тому, що ти звик і зжився з думкою - полювання і риболовля бути даром, або майже....А найгірше те, що такої думки більшість мисливців в нашій країні!
ти не можеш робити висновки про стан моїх фінансових справ, а я про твої, тому тут якось дивно навіть вступати в діалог чи якусь навіть найменшу полеміку.
що такої думки більшість мисливців в нашій країні!
Толя, якщо більшість такої думки, а ти нє, то може щось не так саме з меншістю? просто припущення.
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
то у вас ТАКІ - нам якось не до того, ми в ліжко ні до кого не заглядаємо, також в чашку кави, просто раніше не пили - зараз почали.
Та такі ж самі))) Це ж ти писав))))))))))) А кажеш не заглядував у чашку))))
то сьогодні бачив як єгеря кавою напували в літній кафешці, навіть за свій столик покликали... напевно від щедрот своїх...
Толя, якщо більшість такої думки, а ти нє, то може щось не так саме з меншістю?
Та звичайно не так))) Бо якраз меншість строїть кормушки, заготовляє корми, охороняє, вирощує і випускає диких тварин і птицю в угіддя! Навіть під час війни, меншість сплатила внески в свої господарства, щоб вони змогли вижити в цей час і було куди прийти полювати, бо рано, чи пізно люба війна закінчується!
За часів зека януковича, азаров заборонив відкриття полювання на невизначений термін зі славшись на пожарну обстановку і невихованість мисливців. Форуми мисливців були червоні, УТМРовського тоді навіть ще не було, більшість рвалася в бій, призиваючи до активних дій і вони відбулися - була проведена акція протесту мисливців під кабміном! З багато тисячної армії мисливців країни, на мітингу було всього тисяча мисливців - ота меншість з якою на твою думку, щось не так, але і в меншості ми зуміли відстояли права всіх мисливців, і навіть твої)))))))))
 

barbos6

Слідопит
Так ніхто ж і не заставляє - це діло добровільне! Не камінний вік, можна і не полювати!!!!
Звісно що не заставляє, але зміни мають відбуватися сукупно, а не через дупу як в нас…

Для мене логіка зрозуміла в силу того як я сприймаю ситуацію.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
то ж я ДБР не визивав, та й чого мені визивати - я внески вже 2 роки не платив :) , то ясно, що не за мої гроші бенефіс, а написав, що ніхто їх не трогав поки чуток не було про відстріл лиса.
Форуми мисливців були червоні, УТМРовського тоді навіть ще не було, більшість рвалася в бій, призиваючи до активних дій і вони відбулися - була проведена акція протесту мисливців під кабміном!
шо шо а майданувати ми вміємо! по цей день маємо, що розгрібати через різного роду майдани та мітинги, та й бачимо всі кого ці майдани до влади привели, але тема не про то.
якщо цікавить, що я робив в той час - авралом створював території природно-заповідного фонду вздовж Південного Бугу, щоб донецькі козли не побудували ГЕС і не залили сотні га долини річки і нерестовища марени, яка в Червоні книзі України, що таки вдалось, і навіть дехто грамоти отримав та подяки з громадських активістів, які саме бігали кричали і ніхрена не робили. всі території ПЗФ у положенні, науковій характеристиці та охоронних зобов'язаннях мають пункт, який дозволяє любительське полювання та рибальство.
в меншості ми зуміли відстояли права всіх мисливців, і навіть твої))
дякую. але маю думку, що не акції протесту до того призвели. тоді всі питання вирішувались у верхах, а не на вулиці і якщо щось дозволялось, то це робилось, бо комусь це порібно з верхушки, або "щоб не пи..діли". зараз так само, ми наче в одній країна живемо і "власть" у нас одна.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Ви щось трошки оберти набираєте?)
та не бери до голови, то нормальне явище - я оно і не мужик, і бідний, ще й нероба - разпі..дяй, і нічо, не всі родились д'Артаньянами, :) :D :D але життя розставить кожного на своє місце!
 
Що саме Ви маєте на увазі?
Те й маю на увазі, що після рішення сесій облрад про надання мисливських угідь в користування йде робота щодо розробки проектів мисливського упорядкування на ФІЛІЇ,
 
на форумі УТМРа мабуть не дуже правильно це казати, але в нас в області немає його, і я не скажу що це погано
Цікава думка персічного мисливця. А якби доходи Вашої родини залежали б від цього? Наприклад Ви працювали б мисливствознавцем, як змінились би Ваша думка?
 

Zabar Andrij

Мисливець
Цікава думка персічного мисливця. А якби доходи Вашої родини залежали б від цього? Наприклад Ви працювали б мисливствознавцем, як змінились би Ваша думка?
Громадські мисливські об'єднання, які є у нас, мають і мисливствознавця, і єгерей, от тільки в якому співвідношені(на утриманні, чи на громадській засаді) у кожного по різному
 
Громадські мисливські об'єднання, які є у нас, мають і мисливствознавця, і єгерей, от тільки в якому співвідношені(на утриманні, чи на громадській засаді) у кожного по різному
Питання не в тому що мають чи не мають. А в тому що добробут декількох тисяч людей напряму залежить від функціонування галузі....
 
а що утмр робить для галузі, що не робить громадське об'єднання (ГО)
Може я не правильно сформулював свою думку. Перепрошую. Я мав на увазі те, що якщо не буде полювання, не буде працювати система мисливського господарства декілька тисяч людей залишуться без роботи. І це лише єгеря та мисливствознавці, а й доволі велика кількість людей в суміжних галузях також. Наприклад наше проектне підприємство, у нас замовники лише мисливські господарства....
 
Статус
Закрита.
Зверху