Полювання на лисицю

max-nik

Новачок
Bulat;108258 сказав(ла):
У нас почті уже і нема осталось на склончиках в посадкі,сьогодні ходили провіряли нори ,всі пусті і натрапили на бракошу ,петельщик якраз зняв зайчика із петлі і прийшов сам нам в руки ,хотіли порвати але здали його екологу на розтерзаніе.
это в каком районе если не секрет?
 

Виталий23

Мисливець
02.02.2013 взяв одну, загонщики вигнали.
Ходили 09.02.2013 погода була не сприятлива, сніг почти розстав, слякоть, мокро. Вирішили роставити номера (5 чоловік ) кругом садка. Я з гончаком пішов у загін через хвилин 5 собака підняла лисицю, крутила минут 20 в садку, але на номери так лисиця і не вийшла пішла у нору. Пройшли ще декілька садків і яр але без результатно.
 

Вкладення

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
З полем! У Вас ще полювання на лисицю відкрите?
 

Bulat

Мисливець
У нас на двоих с сыном 50 лисиц, а у вас на весь коллектив?
Мы в двоём с колегой взяли 21 лису с норы только 3 шт.а то в основном с под гончака,норы были пустые только после нового года начали чистить,ивсё погода испортилась потеплело ,бегает потому что и комышах можно и не застать.Да ещё 1 есть в клетке ,учебное пособие ,помогла натравить таксонов.
 

Виталий23

Мисливець
TOZ-34ER;108518 сказав(ла):
З полем! У Вас ще полювання на лисицю відкрите?
Да охота на лисицю відкрита до 17.02.2013 (на зайця в цьому сезоні не полювали). Колективом із 5-ти чоловік і двох гончих взяли за цей сизон 23 лисиці, на моєму рахунку 6 штук (більшість ходив у загон з собаками), залишається ще 2-ва виходи.
 

Крук

Мисливець
Ми цього сезону на трьох чоловік вже взяли 35 лисиць, більша половина з нори. Вчора товариш з засідки взяв 6 штук, шкода що небуло з собою фотоапарата.
 

Bulat

Мисливець
Крук;108666 сказав(ла):
Ми цього сезону на трьох чоловік вже взяли 35 лисиць, більша половина з нори. Вчора товариш з засідки взяв 6 штук, шкода що небуло з собою фотоапарата.
У нас сніг увесь розстав така болотяка шо і ходити тяжко.
 

Крук

Мисливець
У нас після вчори якраз вапало сантимарів 8-10 свіжого снігу і морозу сьогодні з ранку було 12 градусів, погода на лиса суперова. Тим більше триває період гону, всі шанси на трофей.
 

Виталий23

Мисливець
Погодка чудова, повіював легенький вітерець, морозець -5. Колектив 4 чоловіка і два гончаки. Роставили номера кругом садка я з гончачками пішов у загон. Спустивши собак, через хвилину підняли лисичку, через 5-ть хвилин гону лисичка вискочила на батю і той одним вистрілом поклав її на місці. Зібравши стрільців перейшли в другий садок зробили загон, Гроза і Джой знову побудили лисицю і виставили на номер, пролунало два вистріли але без результатно. Гон тривав ще хвилин 40, а потім припинився. Дочекалися собак, зробили ще пару загонів але вони результату не дали.
Результат цього сезону 24 лисиці і залишився ще один вихід.
 

Вкладення

max-nik

Новачок
Bulat писал:
Кривое Озеро


http://news.pn/ru/criminal/75638 какой то эколог странный, походу составил по 85 ч.1 не грубое нарушение, а про зайца умолчал , чтобы ущерб не считать и ч.2 ст.85 не применять?
 

Bulat

Мисливець
Ну что я мог сделать ? Я с ним уже говорил , а он говорит что больше ничего не мог сделать ,хотя был и заяц и бракоша вместе взяты?????????????? Вот так у нас наказывают.
 

max-nik

Новачок
если эколог местный, то лучше такое сообщать в его кантору в область, шоб потом оттуда на него расписали, тогда вряд ли захочет шото мутить. А так факт браконьерства на лицо : запрещённые орудия лова + добыча -- 100% протокол, а потом пусть в суде доказывает что он его спас от смерти а по дороге он умер от насморка (он - заяц). ну теперь ничё уж не сделаешь ...
 
Зверху