Полювання на копитних.2013-2014рік.

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Погода внесла свої корективи.Результат колективного полювання: " Мал золотник да дорог"
 

Вкладення

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Дякую і Вам вдалих полювань.
 

Гусар

Слідопит
Наконец то у нас появилась коза. Думали, что всю выбили. Ан нет. Радуемся как малые дети. Теперь постараемся уберечь от бракуш.
 

Вкладення

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
" И вновь продолжается бой"
Черговий день колективного полювання на кабана. Зібрався дружний колектив, який поставив собі за мету поспілкуватися з природою і добути кабана. Дукуючи добрій роботі єгерської служби господарства, яка завчасно об"їхала квадрати і визначила місцезнаходження об"єкту полювання,полювання пренесло нам задоволення.
Була здійснена одна загонка (болотиста місцевість,очерет+рогізняк+верболоз), яка й дала позитивний результат,на лінію стрільців вийшов двохрічний підсвинок і був добутий з відстані 20-25 метрів.
 

Вкладення

оскар

Мисливець
респект! вот и моя мечта завалить кабанчика "мамонта" да вот то лицензий нету а как взяли то кабана ненашли((((две козы взяли! но обидно что нет кабасика!
 

Гусар

Слідопит
Хорош подсвинок. А у нас нет кабанчика. Дали одну лицензию на кабана в этом году на весь УООР. Пришлось Руководителям УООР и охотколлективов скидаться на бабки, что-бы ее закрыть. Иначе на следующий год не дадут вообще. Вот так. Так, что вам завидуем.
 

VEL

Новачок
Гусар;170744 сказав(ла):
Это серьезная предьява. Обьснитесь. С ув.
Шановний Гусар ви перейдіть в розділ "Помогите определить и оценить" і прочитайте пост від автора Львів і вам все стане ясно.
 
Зверху