Охота на пернатых, сезон-2011-2012

Змееносец

Мисливець
Вот и дождались открытия сезона охоты на пернатых-2011-2012. Ув. форумчане пишите отчеты (желательно с фото)!
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Відкривалися 13.08. Погода спочатку була дощова,до 15:00 ішов дощ, але на 16:00 була гарна погода. Спочатку прошлись по ставках підняли 4 качки 2 було добуто. Далі пішли по канавах піднялось качок 30 але добули тільки 1. На вечірньому льоті пролетіло лише 2 качки і більше льоту не було. Так що відкриття пройшло дуже добре і з результатом 3 качки. Так що всім бажаю "Ні пуху ні пера"
 

lukscom

Мисливець
Рівненська область. Здолбунівський р-н.На відкриття полювання були поблизу с.Ступно. Район торфовиська. Погода була чудова і краєвиди там пречудові. Качки було менше ніж в попередньому році (за словами колег які полювали тут торік). Звечора здобули дві качки та два селезня.на вечірній льот прилетіли працівники міліції з перевіркою і цілий вечір повзали по болоту на своєму УАЗі з УВІМКНЕНИМИ !!! сиреною та "крякалкою" та "перевіряли" мисливців. Ми на той момент розбрелися по болоту і з ними не "спілкувалися". Але залягти під кущами нам прийшлося, так як мєнти почали стрілять з ПМа по ставках і болоту і кулі свистіли будь-здоров! Розстріляли три обойми з ПМ, тоді пошмаляли по болоту кулями!!! з 12го калібра!!!. Вночі теж чергами по 8 пострілів в небо стріляли!
Але завдяки такій кононаді з клоунадою ми не прогавили вранішній літ , який теж був результативним. Так що відкрився сезон славно! :))))
 

ZUGAN 79

Слідопит
Погода была хорошая,были в двоем с другом,лета утки почти не было,прошли 3 шт.далеко,и все,друг идя к лодке добыл 2 лыски,потом заплыли на лодке в комыш,добыли он 2 лыски,я одну,было за что "по крови" выпить после охоты,так что открытие удалось.С ув.
 

ZUGAN 79

Слідопит
lukscom;33105 сказав(ла):
Ми на той момент розбрелися по болоту і з ними не "спілкувалися". Але залягти під кущами нам прийшлося, так як мєнти почали стрілять з ПМа по ставках і болоту і кулі свистіли будь-здоров! Розстріляли три обойми з ПМ, тоді пошмаляли по болоту кулями!!! з 12го калібра!!!. Вночі теж чергами по 8 пострілів в небо стріляли!
"Прикольные" у Вас менты !!!С ув.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Ага, настучите на ментов в прокуратуру или в МВД в Управление внутренней безопасности: не говорю про опасное применение оружия, но про неучтенные нарезные патроны надзорным службам будет узнать безусловно.
Валерий, я прав? Тут действительно и фото бы не помешали, а лучше - видео со звуком! Трупов хоть не было?
 

lex

Новачок
Днепропетровская область Пятихатский район с. Лиховка.Открытие началось в 16.00 13.08.2011 погода супер, коллектив тоже. Утки было очень много постреляли на славу, я лично за два дня взял 4 крыжня и 1 чирка.Вообщем все коллеги были в восторге, без дичи никто не уехал.Всем "Ни пуха ни пера".
 

Адвокат

Новачок
Житомирская область. Охота открылась на утреней зорьке. За утро на 6 человек взяли 10 крыжней и 2 чирка. Вообщем открылись шикарно!!!
 

Змееносец

Мисливець
Алексеич и lukscom! Ну, если изложенные факты правда, то это-беспредел! И пресекать его надо на корню, дабы впредь и мыслей не возникало. А если есть документальное подтверждение, немедля - вперед, как минимум, к начальнику Здолбуновского РО.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Согласен. Но если есть документальные подтверждения, то можно и в ГПУ, и в МВД сразу.
А если нет - то поговорили и будя...
Но в следующий раз сразу вызывайте прокуратуру, им может быть интересно...
 

Dorra

Мисливець
мы по скромному лёта небыло бообще,такое впечатление,что опоздали на лёт ))
 

Вкладення

Крук

Мисливець
Були на відкритті в Золочівському районі, на торф"яних болотах поблизу с.Княже. Відкрилися о 18:00 льот був слабкий, вечірнього взаголі не було, так як пішла сильна злива о 22:30 машини по пороги стояли у воді.
На слідуючий день на ранковій зорі добув одну качку. В загальному на весь колектив (15 чоловік) 9 качок. Відкриття пройшло дуже добре не обійшлося без хорошої юшки у великому казані, гарної пісні, при чому погода після зливи о 23:00 була як по заказу, світив повний місяць, жодного пориву вітру, так що є що згадати. Як у нас кажуть: "Один день на такому полюванні продовжує життя на один рік" :).
Бажаю всім "Ні пуху, ні пера". З повагою.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Не, лишние гроши есть. А сознательности нет.

Особенно - таким хвастаться!

Молодой еще, ни видового состава птиц, ни правил, ни законов - ничего не знает. Но похвастаться любит...
 
Зверху